weddenbonus nieuws

FA Cup Voetbal en meer met € 15 gratis en € 250 Bonus!

Dit weekend staat met name in het teken van talloze wedstrijden in de FA Cup maar er wordt onder andere ook gespeeld in Spanje, Italië en Portugal. Een mooie gelegenheid voor Nederlanders en Belgen om zich aan te melden bij Bookmaker Circus. Er wacht namelijk € 15 gratis op jou zonder storting en ook nog eens een € 250 bonus als je wel een storting maakt. Beide acties en Bookmaker Circus bespreken we voor jou in dit artikel.
 

Hoe krijg ik € 15 gratis bij Circus?

  • Klik op een van de Circus aanmeld buttons op onze website en meld je aan.
  • Direct na je aanmelding staat er € 5 gratis bonus in je wed account klaar.
  • Ga naar je accountgegevens, valideer je gsm nummer en krijg nogmaals € 5.
  • Download de Circus App en log in en krijg opnieuw € 5 bonusgeld cadeau!
  • Zet bonusgeld 30x in op odds van 1.60(+) zonder tijdslimiet om vrij te spelen.

 

Circus.be Bonus © Circus

 

Stort en pak € 250 stortingsbonus!

Niet enkel bovenstaande Gratis Welkomstbonus is de moeite waard om je aan te melden maar ook de Circus Bonus na je eerste storting is van klasse niveau. Dit met name door de hoogte van het bonusbedrag. Op je eerste storting ontvang je namelijk een bonus van 100% tot maar liefst € 250! Bonusgeld speel je bij Circus vrij door 30x in te zetten op quoteringen van 1.60 of hoger. Het voordeel is dat er geen enkele tijdslimiet verbonden is aan het vrijspelen van je bonus.
 

Circus – Uitstekende Bookmaker!

Je kunt op je gemak de bonus vrijspelen en zult hierbij zien dat er tal van sporten zijn waar je bij Circus op kunt wedden. Circus staat zowel bekend om de grote hoeveelheid sporten als de grote hoeveelheid selecties per wedstrijd. Naast dit biedt Circus ook een grote hoeveelheid aan promoties wat blijven wedden interessant maakt. De quoteringen zijn ten slotte fair en ook de Circus App werkt na behoren. Genoeg reden om je aan te melden en Circus met € 15 gratis en € 250 bonus te proberen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Arsenal Chelsea - € 20 Cashback + € 25 Bonus Promoties!
volgend artikel
Lakeside 2018 - Benut € 130 Bonus voor BDO Darts WK!