weddenbonus nieuws

Legia Warschau Ajax Gokken – Zet € 100 in zonder risico!

Een prachtige kans voor alle wedders uit Nederland en België. Bij Bookmaker BetFIRST kun je als nieuwe klant een eerste inzet van € 100 plaatsen en bij verlies ontvang je je gehele inzet terug! Benut deze kans bijvoorbeeld voor het duel tussen Legia Warschau en Ajax in de Europa League of een andere wedstrijd naar keuze. Wij leggen jou uit hoe jij meespeelt.
 

Hoe kan ik € 100 zonder risico wedden bij BetFIRST?

  • Klik allereerst op een van de BetFIRST Bonus Banners in dit artikel en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Mister, PayPal, PaySafe, Visa/Master, Skrill, Neteller.
  • Plaats een weddenschap van maximaal € 100 op een duel en quotering naar keuze.
  • Gewonnen? Alle inzet en gemaakte winst is volledig zonder voorwaarden voor jou!
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be en je ontvang je inzet tot € 100 geheel terug!
  • Je hoeft het cashback bedrag hierna slechts 1x in te zetten op een odd van 1.20(+).

 

BetFIRST EK Bonus © BetFIRST

 

Wed aanvullend ook € 10 risicovrij via Mobiel!

Naast de BetFIRST Bonus voor nieuw klanten wacht er ook nog de BetFIRST Mobiel actie. Hierbij kun je via je mobiele telefoon of tablet een eerste mobiele weddenschap plaatsen en ontvang je bij verlies je inzet tot € 10 terug. Ditmaal dien je het terug ontvangen bedrag in te zetten op een 1.70 of hoger odd, opnieuw slechts eenmaal. Twee geweldige bookmaker promoties die het aanmelden zeker waard zijn. Naast de mooie promoties is BetFIRST ook een prima bookmaker vanwege haar Nederlandstalige website, goed bereikbare klantenservice en natuurlijk het wedaanbod. Dit is zowel pre-match als live van grote klasse en ook de qouteringen zijn prima. Als we Bookmakers Vergelijken komt BetFIRST bij de toppers uit de bus en niets houdt jou dan ook tegen om je aan te melden. Klik op bovenstaande afbeelding of onderstaande claim de bonus button en schrijf je gratis in!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Bayern Arsenal: Niet goed? Voorwaardenvrij geld terug!
volgend artikel
Nog geen klant bij Circus? Benut nu de vele verschillende promoties!