weddenbonus nieuws

Zulte Waregem – Lazio: € 25 inzet terug bij verliezende weddenschap!

Nederlanders en Belgen profiteren nu van een mooie promotie rondom het Europa League duel tussen Zulte Waregem en Lazio van vanavond 21.05u. Bij een verliezende bet ontvang je namelijk  je inzet tot € 25 terug! Nieuwe klanten profiteren van € 15 gratis zonder storting, een 100% tot € 250 stortingsbonus. Al deze acties en een voorbeschouwing op dit duel vind je terug in dit artikel.
 

Hoe wed ik € 25 risicovrij op Lazio – Zulte?

  • Klik op een van de Circus buttons op onze website en meld je aan of log in.
  • Zorg dat je saldo in je account hebt. Storten kan o.a. met iDeal en Bancontact.
  • Wed € 5(+) single pre-match op dit duel en vink groene kader op betslip aan.
  • Verloren? Je ontvangt direct je inzet tot € 25 terug in de vorm van Free Bets.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle gemaakte winst is bonus voor jou!

 

Circus.be Bonus © Circus

 

Nieuw? Probeer Circus met € 15 Gratis!

Speciaal voor nieuwe klanten biedt Circus € 15 Gratis Welkomstbonus zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken! Allereerst krijg je direct € 5 cadeau na je inschrijving. Daarnaast krijg je € 5 cadeau als je in je accountgegevens je gsm nummer bevestigd via een bevestiging sms en ten slotte krijg je ook nog € 5 cadeau nadat je de Circus App downloadt en inlogt. Al dit bonusgeld zet je om in echt geld door 30x in te zetten op 1.60(+) odds. Er is geen sprake van een tijdslimiet.
 

Stort en pak tot € 250 aan extra bonus!

Circus behoort tot de beste Betting Sites Nederland & België en het maken van een storting is dan ook zeker de moeite waard. Je profiteert niet van de Zulte Lazio promotie maar wel van een bonus van 100% tot € 250 op je eerste storting. Dit betekent dus dat je bij een storting van bijvoorbeeld € 100 direct € 200 in je account hebt. De € 100 aan bonusgeld zet je om in echt geld door opnieuw 30x in te zetten op 1.60(+) odds. Ook nu is het vrijspelen van je bonus aan geen tijdslimiet verbonden!
 

Voorbeschouwing Zulte Lazio & Quoteringen

Door het verlies bij Lazio vorige speelronde maakt Zulte Waregem geen kans meer om door te gaan naar de volgende ronde. Lazio is juist wel al verzekerd van de vorige ronde en zelfs groepswinnaar. De wedstrijd is dan ook meer om de eer en Lazio zal met een b-ploeg aantreden. Een odd van 3.20 voor winst van Zulte is dan ook zeker niet slecht. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.60 en winst Lazio aan 3.20. Zie jij Zulte stunten of verwacht je winst Lazio? Zet in bij Circus en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Feyenoord Napoli en pak nu € 100 bij 1xBet!
volgend artikel
Glory Redemption: Gokken op Verhoeven - Ben Saddik!