weddenbonus nieuws

Lakeside 2018 – Benut € 130 Bonus voor BDO Darts WK!

Van zaterdag 6 januari tot zondag 14 januari wordt in Frimley Green het BDO Wereldkampioenschap Darts afgewerkt. Het BDO WK Darts is inmiddels in populariteit overstegen door het PDC WK Darts maar blijft vanwege de vele Nederlandse en Belgische deelnemers toch interessant om te kijken en om op te wedden. Zeker nu je bij 1xBet als nieuwe Nederlandse en Belgische klant een welkomstbonus van € 130 ontvangt waarmee je risicovrij kunt inzetten! Bekijk deze actie en een voorbeschouwing op het toernooi.
 

Hoe wed ik € 130 risicovrij bij 1xBet?

  • Klik op een van de 1xBet aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Gebruik bij je inschrijving de exclusieve 1xBet Promo Code 1x_3837.
  • Stort € 10(+) met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Ontvang direct een 100% bonus tot max. € 130 in je bonus account.
  • Zet bonusgeld 5x in op 3(+) selectie combi bets met 1.40(+) selecties.
  • Winst gemaakt met bonus? € 130 van winst wordt omgezet in echt geld.
  • Verloren? Geen probleem, je echt geld is namelijk niet aangetast!
  • Zet stortingsbedrag nog 1x in op 1.10(+) odds voor je kunt uitbetalen.

 

1xBet Bonus Code © 1xBet

 

Quoteringen Lakeside 2018 Favorieten

Er zijn reeds 56 deelnemers verzekerd van een startbewijs aan de eerste ronde waaronder 3 Nederlanders en 2 Belgen. Daarnaast kunnen zich via de kwalificatie ronde nog eens 3 Nederlanders kwalificeren. In totaal verschijnen er 64 spelers in de eerste ronde waarbij Glenn Durant met een 2.50 odd voor de titel de ruime favoriet is. Nederlander Danny Noppert volgt met een odd van 8.00. Voormalig winnaars Scott Waites en Martin Adams zijn met odds van 21.00 en 41.00 mooie outsiders voor de titel. Je kunt bij 1xBet op elk van de duels inzetten maar ook andere bookmakers bieden weddenschappen aan.
 

BDO WK Darts Bookmakers Lakeside

Ben je al klant bij 1xBet of wil je liever bij een andere bookmaker je weddenschappen plaatsen? Dit is geen probleem! Nagenoeg alle bookmakers bieden weddenschappen op Lakeside 2018 aan. We raden je aan om een kijkje te nemen in het Beste Bookmakers Nederland of Beste Bookmakers Belgie overzicht om een bookmaker te kiezen die bij jou past. Op die manier wed je plezierig en verzeker je jezelf van de kans om mooie winst te boeken. We wensen je reeds veel succes en wedplezier!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
FA Cup Voetbal en meer met € 15 gratis en € 250 Bonus!
volgend artikel
Inzetten op 2e Periodetitel Jupiler League met € 5 Gratis!