weddenbonus nieuws

Geld inzetten op KNVB Beker & Croky Cup – Tot 50% extra winst!

Nu zowel in de KNVB Beker (Nederland) als Croky Cup (België) de profteams instromen, is het tijd voor vele spannende duels en verassingen. Ook bieden deze duels de mogelijkheid om interessante combinatieweddenschappen te spelen. Als je dit bij Bet777 doet kun je tot 50% extra winst maken bij succesvolle combi bets! Naast deze promotie waar je het gehele jaar van kunt genieten wacht er ook nog een geweldige 100% tot € 150 stortingsbonus.
 

Hoe maak ik tot 50% extra winst met combi bets?

  • Meld je aan bij Bet777 via een van de aanmeld buttons op onze site of log in.
  • Stort met een van de vele betaalopties (o.a. iDeal) of benut je huidige saldo.
  • Maak combinatie bets van 3(+) selecties en odds van 1.20(+) per selectie.
  • Bij 3 selecties win je tot 5% extra en bij 13(+) selecties is dit zelfs 50% extra.
  • Extra winst wordt binnen uiterlijk 24 uur uitbetaald en is voorwaardenvrij!

 

Bet777 Bonus © Bet777

 

Nieuw bij Bet777? Pak geweldige € 150 stortingsbonus!

Bovenstaande promotie kun je niet enkel voor bekervoetbal gebruiken maar ook voor andere evenementen en lever nieuwe en bestaande klanten prachtige extra winsten op. Als nieuwe klant profiteer je daarnaast van de Bet777 Bonus. Dit is een stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 150 en kent ongekend flexibele voorwaarden. Je hoeft namelijk enkel je bonusbedrag 3x rond te spelen, hebt hier 30 dagen de tijd voor en al je weddenschappen op quoteringen van 1.70 of hoger tellen reeds mee! Bet777 behoort tot de beste Betting Sites voor Nederlanders en Belgen. Dit mede doordat het als betaalopties iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal en PaySafeCard aanbiedt. Ook heeft het een goede klantenservice die zowel telefonisch, via mail als via live chat bereikbaar is. Naast deze goede randvoorwaarden biedt het ook vele sporten waar je op kunt wedden, prima quoteringen en veelvuldig acties. Kortom, een geweldige Bookmaker die zeer zeker het aanmelden waard is! Klik op onderstaande button en schrijf je in.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Profiteer dagelijks van verhoogde odds bij SuperLenny!
volgend artikel
Nu geld terug bij 0-0 in Bundesliga en win loterij tickets bij Interwetten!