weddenbonus nieuws

Halve Finales CL – € 25 inzet terug bij verloren weddenschap!

Een zeer aantrekkelijke actie rondom de Champions League duels tussen Juventus – Monaco en Atletico Madrid – Real Madrid wacht op zowel nieuwe als bestaande klanten bij Circus. Per duel krijg jij € 25 inzet terug in de vorm van een Gratis Weddenschap als je weddenschap verloren gaat! Als nieuwe klant wachten er daarnaast nog tal van andere promoties op jou met een totale waarde van maar liefst € 295!
 

Hoe wed ik 2 x € 25 risicovrij bij Circus?

  • Klik op een van de Circus bonus buttons op deze website en meld je aan of log in.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, PaySafe of HiPay.
  • Wed op 1 of beide CL duels en vink op je wedformulier het groene actiekader aan.
  • Bij verlies van je bet krijg je per duel max. € 25 inzet terug i.d.v.v. een Free Bet.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen. Alle gemaakte winst is hierna bonus voor jou!

 

Pak ook € 250 stortingsbonus en € 30 Free Bets!

Bovenstaande Wedden op Champions League Actie is voor zowel nieuwe als bestaande klanten uit Belgie en Nederland. Nieuwe klanten profiteren echter nog van vele andere mooie acties. Zo ontvang je een bonus van 100% tot € 250 op je eerste storting. Daarnaast krijg je bij je eerste weddenschap van € 10 of meer direct € 30 aan Gratis Weddenschappen cadeau. De winst die je maakt uit deze Free Bets is vervolgend bonusgeld voor jou. Bonusgeld bij Circus Sport speel je vrij door dit 7,5x in te zetten op odds van 2.21 of hoger. Ook kun je ervoor kiezen om 15x in te zetten op 1.81-2.20 odds of 30x op 1.40-1.80 odds. Ook kun je voorgaande opties combineren. Er is verder geen tijdslimiet aan het vrijspelen verbonden!

 

Circus.be Storting © Circus.be

 

Cadeau: € 15 gratis zonder storting bij aanmelding!

Storten bij Circus loont door alle eerder genoemde extra´s. Hiernaast wacht er bij Circus echter ook nog € 15 Gratis Wedden tegoed op jou. Eerst krijg je € 5 cadeau direct bij je aanmelding. Vervolgens krijg je € 5 bonus cadeau door je gsm nummer te valideren in je account en ten slotte ook nog eens wanneer je de Circus App downloadt en inlogt. Zo wacht er in totaal € 295 aan bonus op jou. Circus is ook nog eens niet enkel interessant door de vele bonussen maar ook als bookmaker een zeer goede aanbieder. Wij raden iedereen dan ook aan om zich aan te melden en dit kan direct via bovenstaande afbeelding of onderstaande claim de bonus button. Veel succes!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Kampioenswedstrijd Feyenoord - € 5 gratis inzet & vooruitblik
volgend artikel
Kampioenswedstrijd II Feyenoord - € 5 gratis + € 100 bonus