weddenbonus nieuws

Gokken op J Utrecht – De Graafschap & J Ajax – Almere bij 24Bettle!

Op maandagavond worden om 20.00u 2 duels in de Nederlandse Jupiler League afgewerkt. Wij blikken voor jou vooruit op deze duels tussen Jong Ajax – Almere City en Jong Utrecht – De Graafschap. Aanvullend laten we je ook kennis maken met de Welkomstbonus van 24Bettle. Een stortingsbonus van 5 x € 240 wat zorgt voor een recordbedrag met een totaal bonus van € 1.200! Zeer zeker de moeite waard.
 

Hoe wed ik bij 24Bettle met € 1.200 Welkomstbonus?

  • Klik op een van de 24Bettle Bonus Banners op onze website en meld je aan.
  • Maak een storting van € 10 of meer met bijv. Visa/Master, Skrill, Neteller.
  • Je ontvangt na je storting 100% bonus tot een maximum bedrag van € 240.
  • Bij je volgende 4 stortingen ontvang je 50%, 40%, 30% en 20% tot € 240.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 8x in binnen 30 dagen voor het vrijspelen.
  • Zowel enkelvoudige als combinatie bets met 1.80 of hoger odds tellen mee.

 

24Bettle Bonus © 24Bettle

 

Jong Ajax – Almere City Voorbeschouwing & Odds

De Amsterdammers doen het boven verwachting goed met een knappe 2e plek. Zeker thuis is Jong Ajax sterk met 8 winstpartijen, 1 gelijkspel en slechts 1 nederlaag. Almere City vinden we op plek 7 terug met 36 punten uit 21 duels. Dit zijn 7 punten minder dan Ajax maar een overwinning laat City stijgen na plek 5. Afgelopen weekend wist Almere met 2-0 thuis overtuigend Fortuna Sittard te verslaan. Ajax wist in de tweede helft na een 1-0 achterstand een 1-2 overwinning bij Den Bosch binnen te slepen. Ook volgens Bookmaker 24Bettle is Ajax de favoriet met een 1.62 quotering. Gelijkspel levert je een 3.90 quotering op en winst Almere 4.20. Het lijkt erop dat Ajax gaat beginnen met o.a. Dijks, De Ligt, Van de Beek, Cassierra, Kluivert en Cerny gaat starten. Kortom, een bijzonder goed team!
 

Jong FC Utrecht – De Graafschap Voorbeschouwing & Odds

Waar Ajax en Almere het boven verwachting goed doen vallen zowel Utrecht als de Graafschap tegen. Utrecht staat teleurstellend 18e maar wist het thuis met 4 overwinningen, 3 gelijke spelen en 3 nederlagen niet heel slecht te doen. Uit verloor het 9 van de 11 wedstrijden waardoor duidelijk blijkt dat men thuis sterker is. Ook De Graafschap is uit juist slecht met 0 overwinningen, 2 gelijke spelen en 8 nederlagen. Een teleurstellende 17e plek is dan ook het gevolg. Desalniettemin geeft 24Bettle de Graafschap met een 2.12 odd meer kans. Utrecht staat genoteerd tegen een quotering van 2.80 en gelijkspel @ 3.35. Naar onze mening is de odd van FC Utrecht te hoog en is een weddenschap op hun zeker de moeite waard. Als je je Bookmaker Bonus van 24Bettle kun je direct starten met een mooie bonus.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Vitesse Feyenoord - Pak jouw Mr. Green cadeaus!
volgend artikel
Vandaag = Laatste Kans! € 5 Cadeau bij Mr. Green Aanmelding!