weddenbonus nieuws

Nog geen klant bij Circus? Pak € 15 gratis + € 250 extra!

Graag willen we alle Nederlanders en Belgen er op attenderen dat bookmaker Circus tijdelijk nog aan nieuwe klanten € 15 gratis weggeeft zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken! Aanvullend wacht er ook nog een 100% tot € 250 stortingsbonus. In dit artikel lichten wij toe hoe je van beide promoties kunt profiteren?
 

Hoe krijg ik € 15 cadeau van Circus?

  • Meld je aan via een van de Circus aanmeld buttons op onze website.
  • Direct na je aanmelding krijg je € 5 gratis wedtegoed in je account.
  • Ga naar account en valideer je gsm nummer en krijg nogmaals € 5.
  • Download de Circus App en log in en krijg nog een keer € 5 gratis.
  • Zet je bonusgeld 30x in op odds van 1.60(+) en geniet van de winst!

 

Circus.be Bonus © Circus

 

Storten levert je 100% tot € 250 bonus op!

Bovenstaand Gratis Welkomstbonus geld kun je benutten op alle duels naar keuze. Of je nu inzet op Zwolle PSV, Groningen – Vitesse of een ander voetbal of sportduel naar keuze maakt hierbij niet uit. Een optimale manier om kennis te maken met bookmaker Circus! Na deze kennismaking kun je ook overgaan tot het maken van een storting en de Stortingsbonus benutten. Je krijgt namelijk een 100% bonus tot een maximum van € 250 nadat je een eerste storting maakt. Je kunt kiezen tussen iDeal, Visa, Mastercard, Skrill of een PaySafeCard. Ook dit bonusgeld speel je vrij door 30x in te zetten op quoteringen van 1.60 of hoger. Een groot voordeel aan bonusgeld bij Circus is dat er geen tijdslimiet aan het vrijspelen verbonden is. Een ander voordeel is dat Circus heel veel promoties heeft en een prima wed aanbod biedt. Zo kun je op meer dan 35 verschillende sporten wedden en heeft het voor veel voetbalduels meer dan 150 verschillende selecties. Circus is daarmee een van de betere bookmakers voor Nederlanders en een aanmelding kunnen we dan ook zeker aanraden.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Napoli AC Milan? Geen winst Napoli? € 25 inzet terug!
volgend artikel
Manchester City Feyenoord Gokken - € 20 cadeau bij Mr Green!