weddenbonus nieuws

Krijg tot € 50 cadeau na je eerste Bet bij LeoVegas!

Deze week staat er een midweekse Eredivisie ronde op het programma en dit is een mooie kans voor alle Nederlanders die nog geen klant bij LeoVegas zijn om een mooie bonus te pakken. Na je eerste weddenschap krijg je bij LeoVegas namelijk de waarde van je inzet terug in de vorm van een gratis weddenschap tot € 50! Graag lichten wij deze actie voor je toe en blikken we vooruit op de duels tussen Feyenoord – Heerenveen en Groningen – PSV.

Hoe krijg ik € 50 Free Bet cadeau bij LeoVegas?

  • Klik op een van de LeoVegas buttons op onze site en meld je gratis aan.
  • Stort € 10 of meer met bijvoorbeeld iDeal, Visa, Mastercard of PaySafe.
  • Plaats een eerste weddenschap op selectie(s) met een 1.80(+) quotering.
  • Je ontvangt hierna een Free Bet ter waarde van je inzet tot € 50 cadeau.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen en alle winst is ena volledig voor jou!

 

LeoVegas Sport ©

 

Geniet van het grote Wed Aanbod bij LeoVegas!

Bovenstaande LeoVegas Bonus is een zeer gulle geste en helpt jou bij het maken van een goede start. Ook hierna is er genoeg reden om te blijven spelen bij LeoVegas. Met name het wedden aanbod van Sportweddenschappen Aanbieder LeoVegas is gigantisch. Je kunt op meer dan 40 verschillende sporten weddenschappen plaatsen! Verder is het ook een voordeel dat je met iDeal kunt storten naast Visa, MasterCard en een PaySafeCard. Storten met Neteller en Skrill kan ook maar hou er rekening mee dat je geen bonus ontvangt. Ten slotte is Mobiel Wedden prettig door de LeoVegas App en de klantenservice uitstekend door de bereikbaarheid via telefoon, e-mail en live-chat.

Quoteringen Feyenoord Heerenveen en Groningen PSV

Doordat Utrecht Feyenoord werd afgelast verschijnen de Rotterdammers uitgerust aan de aftrap en met een goed gevoel over voorgaande wedstrijden. De nummer 5 is dan ook favoriet tegen Heerenveen dat een matige serie kent. Winst Feyenoord 1.40, gelijkspel 4.80, winst Heerenveen 7.50. Groningen en PSV kwamen allebei wel in actie en zullen niet tevreden zijn met de resultaten. Groningen speelde 2-2 gelijk bij toenmalig rode lantaarndrager Roda JC en PSV ging met 3-0 hard onderuit bij Ajax. Daarnaast zag PSV ook nog eens Locadia voor lange duur uitvallen. Beide ploegen zijn uit op revanche waarbij PSV als koploper de beste papieren heeft. Winst PSV 1.40, gelijkspel 5.10, winst Groningen 6.75. Hoewel PSV de favoriet is is de odd voor de thuisspelende ploeg Groningen zeker aantrekkelijk! Wat verwacht jij? Zet in bij LeoVegas en krijg ongeacht het resultaat een Free Bet tot € 50 cadeau!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Ajax PSV levert jou 2x € 10 gratis op!
volgend artikel
Risicovrij gokken op City - Spurs of pak € 10 weekend Free Bet!