weddenbonus nieuws

Verstappen wint Grand Prix Spanje @ 50.00 bij Mr Green!

Een schitterende kans voor Nederlanders die nog geen klant bij Mr Green zijn, dient zich aan. Je kunt nu inzetten op winst van Max Verstappen in de Grand Prix van Spanje zondag tegen een odd van maar liefst 50.00 i.p.v. 10.00! Als alternatief kun je ook kiezen voor € 50 aan Free Bets. Bekijk beide promoties en lees onze voorbeschouwing op de race.
 

Hoe wed ik op Verstappen to win @ 50.00?

  • Klik specifiek op onderstaande afbeelding en schijf je in bij Mr Green.
  • Claim daarna de € 50 Free Bet actie bij het doen van je aanmelding.
  • Stort met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafe of PayPal.
  • Wed € 1 op Max Verstappen to win Grand Prix of Spain @ 10.00 odd.
  • Mr Green zet de odd om in 50.00 en alle winst is cash geld voor jou!

 

Gokken op GP Spanje © Mr. Green

 

Meer zekerheid? Kies voor € 50 Free Bet Bonus

De kans dat Verstappen de GP van Spanje wint is zoals je aan de odd ziet niet uitzonderlijk groot. Als alternatief kun je ook voor een mooie andere Mr Green Bonus kiezen. Klik hiervoor allereerst op een van de Mr Green buttons op onze website, enkel niet op bovenstaande afbeelding. Stort € 20 of meer en plaats een eerste € 20(+) weddenschap naar keuze op een quotering van 1.80 of hoger. Je ontvangt hierna, ongeacht het resultaat, 2 x € 25 aan Gratis Weddenschappen. Deze Free Bets kun je binnen 7 dagen benutten d.m.v. enkelvoudige weddenschappen op odds van 1.80 of hoger. Alle winst is voor jou! Kortom, een 250% Bookmaker Bonus van een van de Beste Bookmakers voor Nederlanders!
 

Voorbeschouwing Grote Prijs van Spanje

Net zoals de meeste races zijn de Mercedessen en Ferrari´s weer favoriet voor de eindoverwinning met hierbij Hamilton en Vettel als topfavorieten. Veel ogen zijn echter ook gericht op de Red Bulls van Verstappen en Ricciardo. In Baku reden ze elkaar van de baan af en in 4 races wisten ze slechts 1x het podium te behalen. Met de nodige upgrades hopen ze met de top te kunnen concurreren. Ook zijn de ogen gericht op thuisfavoriet Alonso (McClaren) en de Force India´s. Mr Green heeft altijd uitstekende quoteringen voor de Formule 1. De Quoteringen zijn afhankelijk van de kwalificaties en daarom raden we je aan om deze voor de race zeker nog een keer te bekijken. Welke quotering wel vast staat is die van Verstappen, winst levert je 50.00 odd op! Klik op bovenstaande foto voor deze 50.00 odd of op een andere button voor de € 50 Free Bets actie of om de quotering te bekijken.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Anderlecht Standard - > 0,5 goal @ 10.00!
volgend artikel
Inzetten op Promotie / Degradatie Play Offs met € 100 Bonus!