weddenbonus nieuws

Gent Genk Gokken bij Unibet – Free Bet Special voor Belgen!

Vanavond wordt om 21.05u afgetrapt in Gent voor een Belgisch onderonsje in de 1/8e finales van de Europa League en dit wordt gevierd door Unibet. Kies jouw winnaar van dit duel en krijg bij elk doelpunt van jouw team aanvullend een € 5 Gratis Weddenschap cadeau! Wij leggen jou uit hoe jij kunt meespelen en ook lees je een Gent Genk Voorbeschouwing.
 

Hoe krijg ik Free Bets van € 5 bij Unibet?

  • Klik op een van de Unibet Bonus Banners in dit artikel en meld je aan of log in.
  • Ga naar de Promotie Pagina, Gent Genk Promotie en meld je vervolgens aan.
  • Plaats een € 20 of meer enkelvoudige pre-match bet op winst van Gent of Genk.
  • Vervolgens ontvang je voor elk doelpunt van jouw team een € 5 Free Bet cadeau.
  • Benut je Free Bets zonder verdere tijd en odd voorwaarden en geniet van de winst!

 

Inzetten op Gent Genk © Unibet

 

Nieuw bij Unibet? Benut 200% Stortingsbonus!

Bovenstaand is een mooie Europa League Wedden Bonus waarbij je, ongeacht het resultaat, € 5 cadeau krijgt bij een doelpunt van jouw team. Deze actie is voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Als je nog geen klant bij Unibet bent, doe je er goed aan om je aan te melden en de Unibet Bonus te benutten. Bij je eerste storting ontvang je een bonus van 200% tot maximaal € 80. Stort je bijvoorbeeld een bedrag van € 40 krijg je direct € 80 wat resulteert in een totaalsaldo van € 120. Je hoeft hierna enkel je bonusbedrag slechts 3x in te zetten op quoteringen van 1.40 of hoger binnen 30 dagen. Dit is een van de meest flexibele bonussen die beschikbaar is en Unibet behoort ook tot de Beste Bookmakers Belgie.
 

Gent Genk Voorbeschouwing

Met 3 Belgische teams bij de laatste 16 was de kans aanwezig dat 2 Belgische teams elkaar zouden treffen maar toch was de verbazing groot toen deze match uit de koker kwam. Het resulteert in ieder geval in minimaal 1 Belgisch team bij de laatste 8 en de vraag is enkel nog of dit Gent of Genk wordt. Met 47 punten uit 29 duels voor Gent en 45 punten uit 49 voor Genk zijn de verschillen in de nationale competitie klein. Op Europees gebied winst Gent te imponeren door Tottenham Hotspur uit te schakelen. Genk doet het echter ook meer dan prima, slechts 2 van haar 14 Europa League duels verloor het dit jaar. Beide ploegen kennen weinig afwezigen en het lijkt dan ook een duel te worden dat alle kanten op kan. Unibet geeft odds van 2.10 voor winst Gent, 3.30 voor gelijkspel en 3.85 voor winst Genk. Wie denk jij dat wint? Zet in en pak een € 5 Free Bet bij elk doelpunt van jouw team en benut aanvullend de welkomstbonus als je nog geen klant bent. We wensen je reeds veel succes en wedplezier!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
€ 40 aan CL Free Bets en vernieuwd welkomstpakket bij Circus!
volgend artikel
Gokken op FC Kopenhagen Ajax geheel risicovrij bij BetFIRST!