weddenbonus nieuws

Speciaal voor Belgen: Gent – Charleroi en krijg € 100 extra

Een geweldige kans voor alle Belgen die nog geen klant bij Ladbrokes.be zijn. Je kunt nu € 50 storten en met € 150 wedden en dit op onder andere Gent Charleroi! Wij laten jou kennis maken met deze actie in dit artikel en blikken vooruit op het duel van vrijdagavond 20.30u in de Jupiler Pro League.
 

Hoe ontvang ik € 100 bonus met € 50 storting?

  • Klik op onderstaande Ladbrokes button in dit artikel en meld je aan.
  • Stort € 50(+) met Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafecard.
  • Binnen de 24uur ontvang je de bonus van 200% tot € 100.
  • Deze bonus kan je vrijspelen door driemaal je bonus in te zetten.
  • De minimum odds dienen minstens 1.50 te bedragen.
  • Je krijgt hiervoor 30 dagen de tijd.

 

Bonus Ladbrokes

© Ladbrokes

 

Voorbeschouwing Gent Charleroi Quoteringen

Deze Bookmaker Bonus is een van de beste bonussen die voor Belgen beschikbaar zijn. En je kan het perfect gebruiken voor de wedstrijd van Gent Charleroi van komende vrijdag. Stel dat je wedt op winst voor Gent, dan krijg je de notering van 1.666 bij Ladbrokes. Dit voldoet aan de minimum notering om de bonus vrij te spelen. Ook een weddenschap met winst voor Charleroi is perfect mogelijk, want de Carolos krijgen een odd van 5.00. Bij een puntendeling krijg je ook nog een odd van 4.00. Afgaande op deze odds en bonus kan je concluderen dat Ladbrokes een topper is onder de Gok Bonus aanbieders.
 

AA Gent presteerde onder Yves Vanderhaeghe jammer genoeg niet meer en hij werd voor de interland break ontslagen. Jess Thorup, die als trainer bij de Deense kampioen FC Midtjylland aan de slag was, nam het roer over en loodste Gent naar een mooie 0 – 4 overwinning tegen Oostende. Kunnen ze dit herhalen tegen Charleroi? Want van de laatste vijf onderlinge duels met Charleroi, won Gent er slechts eentje. Het wordt dus een zware opgave voor Gent om de drie punten thuis te houden. Charleroi volgt op drie punten van Gent en play-off 1, en willen absoluut voeling blijven houden met de top zes. Trainer Felice Mazzu doet het dit seizoen zeker niet onaardig en heeft opnieuw een sterk team tussen de lijnen gebracht. Maar is dit sterk genoeg om Gent aan het wankelen te brengen? Waag je kans en schrijf je vandaag nog in bij Ladbrokes!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Pak €150 met je Europese bets + €10 gratis
volgend artikel
Krijg tot € 100 bonus bij El Classico!