20:30 uur

Speciaal voor Belgen: € 10 op Gent – Charleroi en € 100 winnen!

Een geweldige kans voor alle Belgen die nog geen klant bij Ladbrokes.be zijn. Je kunt nu € 10 inzetten op winst van Gent of Charleroi en wint maar liefst € 100 als jouw favoriet zegeviert! Wij laten jou kennis maken met deze actie in dit artikel en blikken vooruit op het duel tussen beiden van woensdagavond 20.30u in de Jupiler Pro League.
 

Hoe win ik € 100 met € 10 inzet?

  • Klik op onderstaande Ladbrokes afbeelding in dit artikel en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe.
  • Ga erna naar de ´speciale aanbieding voor nieuwe klanten´ markt.
  • Wed € 10 pre-match single op winst Gent @ 1.83 of Charleroi @ 5.00.
  • Wint Gent? Ontvang dan € 18.30 in echt geld en € 81.70 in bonus.
  • Wint Charleroi? Ontvang € 50 in echt geld en € 50 in bonusgeld.
  • Zet bonus 6x in op 1.80(+) odds binnen 30 dagen en geniet van winst!

 

© Ladbrokes

 

Liever andere bonus? Krijg € 100 Free Bet!

Als alternatief voor bovenstaande actie kunnen nieuwe Belgische klanten ook voor een andere Ladbrokes Bonus kiezen. Dit is een bonus in de vorm van een Gratis Weddenschap. Na je storting plaats je een eerste weddenschap op een quotering van 1.50 of hoger. Ongeacht het resultaat ontvang je vervolgens een Free Bet ter waarde van je inzet tot € 100 cadeau. Deze Free Bet kun je binnen 7 dagen benutten op opnieuw een odd van 1.70(+) en alle winst die je maakt is zonder verdere voorwaarden voor jou! Als je van deze actie gebruikt wil maken dien je op onderstaande claim de bonus banner de drukken. Bovenstaande afbeelding is enkel voor de Gent Charleroi Promotie. Ladbrokes behoort tot de Beste Bookmakers voor Belgen en een aanmelding kunnen we dan ook zeker aanraden.
 

Voorbeschouwing Gent Charleroi Quoteringen

Met 29 punten uit 19 duels staat Gent op een 5e plek. Na een slechte seizoenstart heeft het zich enigszins weten te herpakken. In Sporting Charleroi treft het echter de nummer 2. Maar liefst 39 punten wist Charleroi reeds te behalen en opvallend is dat 20 van deze 39 punten in 9 duels buitenhuis werden behaald. Hiermee is Charleroi ook de meest succesvolle uitploeg tot dusverre. De quotering van 5.00 voor winst van Sporting Charleroi is naar onze mening dan ook erg hoog. Wij raden je dan ook aan om voor Charleroi te kiezen. Volg je ons advies of ga je toch voor Gent of (1.83) of gelijkspel? Zet in bij Ladbrokes en geniet van een van beide prachtige promoties!