weddenbonus nieuws

Tot € 25 aan Free Bets voor Belgen bij Gent-Anderlecht!

Vanavond om 18.00u trappen AA Gent en Anderlecht in Gent af voor het 5e duel van de Jupiler Pro League 2017/2018. Dit is niet zomaar een duel, voor beide ploegen zijn gezien de slechte seizoenstart de belangen namelijk erg groot. Jij kunt als Belg het belang voor jezelf ook vergroten door in te zetten bij Unibet. Kies jouw favoriete ploeg en krijg een € 5 Free Bet voor elk gescoord doelpunt van jouw team! Wij lichten deze actie toe en blikken verder vooruit op dit duel middels een AA Gent Anderlecht Voorbeschouwing.

Hoe krijg ik tot € 25 aan Free Bets bij Unibet?

  • Klik op een van de Unibet buttons op onze website en meld je aan of log in.
  • Stort € 10(+) met bijv. Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe.
  • Ga naar de Promo Pagina, Gent – Anderlecht en klik op actie deelnemen.
  • Wed € 20(+) enkelvoudig pre-match op Gent (2.75) of Anderlecht (2.60).
  • Bij elk doelpunt van jouw team krijg je een € 5 Free Bet tot maximaal €25.
  • Free Bets worden uiterlijk 29/8 uitbetaald en zijn erna 7 dagen inzetbaar.

 

Inzetten op Gent Genk © Unibet

 

Nieuw bij Unibet? Pak 200% welkomstbonus!

Bovenstaande actie is een mooie extra van Unibet voor nieuwe en bestaande klanten. Voor nieuwe klanten wacht er daarnaast ook nog eens de Unibet Bonus. Je krijgt 200% stortingsbonus op je eerste storting tot een maximale bonus van € 80. Bij een storting van € 40 heb je dus een totaalsaldo van maar liefst € 120! Hierna hoef je enkel je bonusbedrag 3x in te zetten binnen 30 dagen op odds van 1.40(+) of hoger. Unibet behoort tot de Beste Bookmakers Belgie mede door haar zeer groot wedden aanbod, top klantenservice, vele stortings- en uitbetalingsmethodes en prima quoteringen.

Voorbeschouwing AA Gent – Anderlecht

Met 1 punt uit 4 duels voor Gent en 4 punten uit 4 duels voor Anderlecht kun je gerust stellen dat het bij beide ploegen crisis is. Gent wist zich daarnaast ook niet te kwalificeren voor de groepsfase van de Europa League. Anderlecht investeerde veel geld in nieuwe spelers maar dat wierp tot dusverre geen vruchten af. De Bonus Bookmakers vinden het lastig in te schatten wie de favoriet voor dit duel is. Met quoteringen van 2.75 voor Gent en 2.60 voor Anderlecht zijn de verschillen klein. Wie denk jij dat wint? Zet in en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Grand Prix van Belgie - Pak jouw € 5 gratis bij Golden Palace!
volgend artikel
Frankrijk Nederland Voorbeschouwing & 25% Profit Boost!