weddenbonus nieuws

Tot € 20 aan Free Bets voor Belgen met Jupiler Pro League Bets!

In de Jupiler Pro League wordt een midweekse speelronde afgewerkt op dinsdag en woensdag. Belgische klanten bij Unibet kunnen hiervan nu profiteren door tot € 20 aan Free Bets te pakken met het plaatsen van live weddenschappen. Daarnaast wacht er op nieuwe klanten ook nog een geweldige welkomstbonus van 200% tot € 80. Beide promoties en bookmaker Unibet lichten wij verder toe in dit artikel.
 

Hoe pak ik tot € 20 aan Free Bets bij Unibet?

  • Klik op een van de Unibet buttons op onze website en meld je aan of log in.
  • Zorg voor voldoende saldo. Storten kan nu onder andere met Bancontact.
  • Ga naar de Promotie Pagina, Jupiler Pro League en klik op ´deelnemen´.
  • Plaats live bets op Jupiler Pro League midweekse duels met 1.40(+) odd.
  • Unibet kijkt vervolgens naar de inzet van je winnende weddenschap(pen).
  • €5 – €20 = €5 Free Bet, €20 – €50 = €10 Free Bet, €50(+) = €20 Free Bet.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle winst is erna volledig voor jou!

 

Unibet Aanmelden © Unibet

 

Nieuw? Benut 200% tot € 80 Stortingsbonus!

Bovenstaande actie maakt Voetbal Voorspellingen op de Jupiler Pro League deze midweek erg interessant. Wat echter nog interessanter is is de Unibet Bonus voor nieuwe klanten. Je krijgt namelijk een bonus van 200% op je eerste storting met een maximum bonus van € 80. Kortom, als je € 40 stort, krijg je een totaalsaldo van € 120. Je hoeft hierna enkel je bonusbedrag binnen 30 dagen 3x in te zetten op quoteringen van 1.40 of hoger. Dit is een zeer flexibele en uitermate goede welkomstbonus! Unibet is verder een van de beste mogelijke bookmakers voor Belgische klanten. Het wedden aanbod is gigantisch, de quoteringen zijn fair, er zijn vele stortings- en uitbetalingsmethodes beschikbaar en de klantenservice is goed bereikbaar. Ook is de mobiele app gebruiksvriendelijk en profiteer je van tal van promoties. Unibet behoort helaas niet tot de Betting Sites Nederland maar voor Belgen is Unibet wel beschikbaar en een top keuze!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
€ 100 Risicovrij op Feyenoord Ajax bij BetFIRST!
volgend artikel
Wed € 20 bij Mr. Green en ontvang € 20 aan Free Bets Cadeau!