weddenbonus nieuws

Frankrijk Nederland Voorbeschouwing & 25% Profit Boost!

Donderdagavond trapt het Nederlands Elftal om 20.45u in het Stade de France af tegen Frankrijk voor een enorm belangrijk WK kwalificatieduel. Jij kunt het belang van dit duel nu vergroten door te profiteren van een actie van Mr Green. Nieuwe en bestaanden klanten krijgen namelijk 25% extra winst op alle weddenschappen! Wij blikken vooruit op deze actie, de welkomstbonus en het treffen tussen Frankrijk en Nederland.
 

Hoe krijg ik 25% extra winst bij Mr Green?

  • Klik op en van de Mr Green buttons op onze website en meld je aan of log in.
  • Plaats pre-match en/of live weddenschap(pen) op quoteringen van 1.80(+).
  • Alle Frankrijk-Nederland markten zijn toegestaan, behalve ´Special Bets´.
  • Winst uit winnende bets wordt met 25% verhoogd tot een max van € 100!

 

Frankrijk Nederland Actie © Mr. Green

 

Nieuw? Pak direct € 20 aan Free Bets!

Een Profit Boost van 25% is zeer aantrekkelijk, zeker wanneer je kiest voor hoge quoteringen kan je extra winst al snel erg hoog oplopen. Wat eveneens aantrekkelijk is, is de Mr Green Bonus voor nieuwe klanten. Stort allereerst € 20 of meer met bijv. iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, of een PaySafeCard. Plaats hierna een eerste weddenschap van € 20 of meer op een selectie met een quotering van 2.00 of hoger. Ongeacht het resultaat ontvang je vervolgens 2 x een € 10 Gratis Bonus cadeau in de vorm van een Free Bet. Deze Free Bets kun je vervolgens binnen 7 dagen inzetten op enkelvoudige weddenschappen met odds van 1.80 of hoger en alle gemaakte winst is volledig voor jou! Mr Green behoort tot de Beste Nederlandse Bookmakers en heeft een geweldig aanbod voor alle Nederlanders wedders!
 

Voorbeschouwing Frankrijk Nederland

Door het verlies van Frankrijk in Zweden is Nederland in een erg lastige positie gekomen. Met 6 van de 10 duels gespeeld staan zowel Frankrijk als Zweden op 13 punten en Nederland op 10. Verlies in Frankrijk kan desastreus zijn, zeker als Zweden punt(en) pakt bij Bulgarije. Anderzijds heeft Oranje bij winst alles opnieuw in eigen hand. Een duel met grote belangen maar ook met grote tegenstand. Sinds het EK van 2008 won Nederland niet meer van de Fransen. In de tussentijd is de selectie van Oranje in kwaliteit afgenomen terwijl de Fransen met onder andere namen als Loris, Varane, Pogba, Griezmann, Matuidi, enz. geweldige spelers in hun team hebben. Advocaat gaf reeds aan zeer gecontroleerd te willen spelen, op de 0, en te hopen op snelle uitbraken. Denk jij dat dit in succesvol plan wordt? De quoteringen voor dit duel zijn, winst Frankrijk: 1.52, gelijkspel: 3.95 en winst Nederland: 6.75. Bij Mr Green krijg je daarnaast dus ook nog eens 25% extra winst. Zet nu in en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Tot € 25 aan Free Bets voor Belgen bij Gent-Anderlecht!
volgend artikel
Gokken op Nederland Bulgarije - € 5 Gratis inzet en meer!