weddenbonus nieuws

Feyenoord FC Utrecht Gokken – Nu € 25 risicoloos bij Interwetten!

Om 14.30u zondag trappen Feyenoord en FC Utrecht in De Kuip af voor een zeer belangrijk duel. De belangen zijn groot en jij kunt deze nu voor jezelf vergroten. Zet bij Interwetten tot € 25 in op dit, of een ander duel, en krijg bij verlies je inzet zonder voorwaarden terug! Wij leggen jou uit hoe jij meespeelt en schreven een Feyenoord – FC Utrecht voorbeschouwing.

Hoe wed ik € 25 risicovrij bij Interwetten?

  • Klik op een van de Interwetten Bonus Buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 10 of meer met bijv. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Plaats voor de eerste keer een mobiele bet met € 10 – € 25 inzet op 1.70(+) odd.
  • Verloren? Mail win@interwetten.com en je ontvangt je inzet tot € 25 terug.
  • Aan dit cashback bedrag zitten geen voorwaarden! Betaal uit of speel verder.

 

Interwetten Mobiel Bonus © Interwetten

 

Pak aanvullend geweldige € 100 Stortingsbonus!

Door voor de eerste keer een weddenschap via de mobiele website of Interwetten App te spelen profiteer je van bovenstaande € 25 risicovrije inzet. Daarnaast wacht er ook nog een geweldige welkomstbonus bij Interwetten, dit in de vorm van een 100% stortingsbonus tot € 100. Elke keer nadat je de waarde van je stortingsbedrag inzet op 1.70(+) odds ontvang je 20% bonus in echt geld. Stel je stort € 100 dan wacht er € 100 bonus op jou. Elke keer dat je € 100 hebt ingezet krijg je 20% bonus (€ 20) in echt geld bijgeschreven. In totaal heb je 14 dagen om de volledige 100% te pakken. Kom je niet aan de 100%? Geniet dan van de bijvoorbeeld 3 x 20% die je tot dusverre hebt vrijgespeeld! Interwetten behoort verder tot de top van de bookmakers als we Beste Bookmakers Vergelijken voor Nederlanders.

Voorbeschouwing Feyenoord – FC Utrecht

Je kunt je risicovrije weddenschap benutten op elk duel naar keuze. Voor degene die dit graag op Feyenoord FC Utrecht doen, blikken we kort vooruit op dit duel. Feyenoord had een mooie voorsprong op de concurrentie maar een nederlaag bij Ajax en gelijkspel bij Zwolle liet de voorsprong slinken tot 1 punt. Een deuk in het vertrouwen van de Rotterdammers maar het weet zich gesteund door goede thuisresultaten. Maar liefst 13x werd er gewonnen, 2x werd er gelijkgespeeld en verloren werd er nog niet. Utrecht is met plaats 4 the best of the rest en kent een meer dan uitstekend seizoen. Het is nagenoeg zeker voor Europa League Play Offs en won de laatste 4 duels. Een geduchte tegenstander voor de Rotterdammers. Wordt de druk de Rotterdammers te groot of is Utrecht het volgende slachtoffer in de kuip? Interwetten ziet Feyenoord als grote favoriet met een odd van 1.40. Gelijkspel staat genoteerd aan 4.30 en winst van Utrecht aan 7.00. Interessante quoteringen. Zet in bij Interwetten en wed geheel risicovrij!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
BetFinal Late Goal Refund - € 50 Cashback bij 90+ Goal!
volgend artikel
Meld je aan bij Guts - Bekijk CL oddsverhoging + € 100 extra!