weddenbonus nieuws

Verzeker jezelf van € 5 gratis nu het nog kan!

Door goede contacten met verschillende bookmakers kunnen we exclusieve bonussen voor je mogelijk maken. Een van deze bonussen is € 5 gratis zonder storting voor Nederlanders en Belgen bij b-Bets die nog tijdelijk beschikbaar is. We raden je aan om deze bonus zo snel mogelijk te claimen en ook van de € 100 stortingsbonus gebruik te maken. Hoe je van deze acties kunt profiteren bespreken we in dit artikel. Ook blikken we vooruit op de duels van zondag tussen Ajax – Willem II en Feyenoord – Roda.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets aanmeld buttons op onze website en meld je aan.
  • Binnen uiterlijk 24 uur ontvang je € 5 gratis wedtegoed in je wed account.
  • Zet voor € 80 in op quoteringen van 1.80 of hoger binnen max. 30 dagen.
  • Winst gemaakt? b-Bets zet € 50 van je resterende saldo om in echt geld!

 

5 euro gratis b-bets © b-Bets

 

Bevalt b-Bets? Benut € 100 stortingsbonus!

Een Gratis Wedden op Sport Zonder Storting actie is de optimale manier om kennis te maken met een bookmaker. Als we de Beste Bookmakers voor Nederlanders en Sportweddenschappen Belgie Aanbieders komt b-Bets positief uit de bus door haar grote wedden aanbod, prima quoteringen en goede klantenservice. Mocht je dit zelf ook ervaren kun je overgaan tot het maken van een storting. Dit kan vanaf € 20 en onder andere met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Direct na je storting ontvang je 100% bonus tot een maximum van € 100. Erna heb je 30 dagen de tijd om je bonusbedrag om te zetten in echt geld. Dit doe je door je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. Alle weddenschappen met 3 of meer uitkomsten tellen hierbij mee. Een mooie kans om extra grote winst te boeken bij deze bookmaker!

Voorbeschouwing Ajax – Willem II en Feyenoord – Roda

Je kunt je € 5 gratis en stortingsbonus benutten op alle duels naar keuze, voor degene die echter graag willen inzetten op Ajax Willem en/of Feyenoord – Roda blikken we alvast even vooruit. Het was een roerige week in Amsterdam na de uitschakeling in de beker tegen Twente en het ontslag van coach Keizer. De vraag is hoe de Ajacieden hier op reageren. Willem II mag zich heugen met een kwartfinale ticket in de KNVB Beker en een veilige 14e plek. Desalniettemin is Ajax wel de favoriet met een odd van 1.13. Gelijkspel staat genoteerd aan 10.00 en winst Willem II maar liefst 21.00. Een buitenkansje wellicht. Feyenoord en Roda wisten beide verder te bekeren. Al was met name Roda gelukkig tegen de amateurs van VVSB. De Limburgers doen het sowieso erg slecht dit seizoen met een laatste plaats en matig voetbal. Feyenoord is met 1.13 odd favoriet. Gelijkspel is 9.20 en winst Roda 31.00. In tegenstelling tot Willem II zien we Roda niet stunten dit weekend. Wat verwacht jij? Speel bij b-Bets en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wedden op Real Madrid Barcelona: Pak € 2.000 Prijzenpot!
volgend artikel
Arsenal Chelsea - € 20 Cashback + € 25 Bonus Promoties!