weddenbonus nieuws

Feyenoord NAC Gokken – € 20 cadeau bij een inzet van € 20!

Na de dompers tegen Manchester City en PSV hoopt Feyenoord het tij te keren in eigen huis tegen NAC Breda. Ook jij kunt dit duel positief afronden door in te zetten bij Mr Green. Als nieuwe klant krijg je bij een weddenschap van € 20(+) namelijk 2 x € 10 aan Free Bets cadeau, dit ongeacht het resultaat! Hoe jij meespeelt, wat Mr Green nog meer biedt en een voorbeschouwing op dit duel lees je in dit artikel.
 

Hoe krijg ik € 20 aan Free Bets cadeau bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green buttons op onze website en meld je gratis aan.
  • Stort € 20(+) met bijv. iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard.
  • Plaats een eerste bet van € 20(+) op duel naar keuze met een 2.00(+) odd.
  • Je ontvangt hierna direct, ongeacht het resultaat, 2 x € 10 aan Free Bets cadeau.
  • Benut deze Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige 1.80(+) bets en win!

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Mr Green – Uitstekende bookmaker keuze!

Niet enkel bovenstaande bonus is reden om je aan te melden bij Mr Green. Ook het grote wedden aanbod en prima quoteringen zijn naast de top klantenservice en mobiele app goede redenen. Het mag dan ook geen wonder heten dat wanneer we Bookmakers Vergelijken Mr Green positief uit de bus komt. Dit voor zowel Voetbal Bet als Sportweddenschappen. Wat daarnaast positief is dat je bij een wekelijkse inzet van 100 euro of meer telkens op maandag een Free Bet cadeau krijgt. Hierbij maakt het niet uit of je doet Eredivisie Wedden of bijvoorbeeld andere competities of sporten. Tevens tellen alle quoteringen mee!
 

Voorbeschouwing NAC Feyenoord

Na een uitstekende seizoensstart moest Feyenoord in de Champions tegen Manchester City (0-4) en in de competitie tegen PSV (1-0) de eerste nederlagen incasseren. Hoog tijd om tegen NAC de goede weg weer in te slaan, zeker met het belangrijke Champions League duel tegen Napoli in het vooruitzicht. In NAC treft Feyenoord een ideale tegenstander, de ploeg uit Breda wist slechts 5 punten uit 4 duels te vergaren en ging in de beker onlangs onderuit tegen de amateurs van Achilles. De odds zijn dan ook in het voordeel van Feyenoord (1.17). NAC krijgt een odd van 14.00 en gelijkspel staat genoteerd aan 7.50. Wat verwacht jij van dit duel? Zet in bij Mr Green en garandeer jezelf van € 20 aan Free Bets!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nu geld terug bij 0-0 in Bundesliga en win loterij tickets bij Interwetten!
volgend artikel
Anderlecht Celtic - Winst Anderlecht @ 5.00 voor Belgen!