weddenbonus nieuws

Manchester City Feyenoord Gokken – € 20 cadeau bij Mr Green!

Feyenoord neemt het vanavond om 20.45u in Manchester op tegen Manchester City voor het vijfde Champions League duel van seizoen 2017/2018. Een interessant duel dat jij nóg interessanter kan maken door te wedden bij Mr Green. Nieuwe Nederlandse klanten krijgen namelijk bij een eerste inzet van € 20 direct 2 x € 10 aan Free Bets cadeau, ongeacht het resultaat van je weddenschap! Wij lichten deze actie graag voor je toe en blikken vooruit middels een Manchester City Feyenoord Voorbeschouwing.
 

Hoe krijg ik 2 x € 10 Gratis Weddenschap cadeau?

  • Klik op een van de Mr Green aanmeld buttons op onze website en schrijf je in.
  • Stort € 20 of meer met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafeCard.
  • Plaats een € 20 of meer bet op wedstrijd(en) naar keuze met een 2.00(+) odd.
  • Je ontvangt direct hierna, dus ongeacht het resultaat, 2 x € 10 Free Bets cadeau.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen d.m.v. enkelvoudige bets op 1.80(+) odds.
  • Alle winst die je maakt uit je Free Bets is zonder verdere voorwaarden voor jou!

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Voorbeschouwing Manchester City Feyenoord!

Met bovenstaande Mr Green Bonus is een weddenschap op Manchester City Feyenoord zeer interessant. Voordat je echter overgaat tot het plaatsen van je Voetbal Bet blikken we graag nog even vooruit op het treffen. Manchester City kent tot dusverre een geweldig seizoen met 34 punten uit 12 duels in de competitie en 12 punten uit 4 Champions League duels. Deze grote hoeveelheid aan punten gaat tevens gepaard met zeer goed voetbal. De vraag is of dit vanavond weer zo zal zijn, coach Guardiola heeft namelijk aangekondigd een groot aantal basisspelers op de bank te laten. Feyenoord is met 0 punten uit 4 Champions League duels reeds uitgeschakeld voor Europese Champions League overwintering maar heeft nog een kleine kans om zich als nummer 3 voor de Europa League te plaatsen. Gezien de vorm in zowel de Champions League als competitie lijkt deze kans zeer klein. Mocht je echter toch denken dat de mogelijkheid er is en een overwinning van Feyenoord bij City vanavond een kans vinden krijg je hier een odd van maar liefst 20.00 voor terug! Gelijkspel levert 9.50 odd op en winst City 1.12. Ga nu Champions League Wedden bij Mr Green!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nog geen klant bij Circus? Pak € 15 gratis + € 250 extra!
volgend artikel
Gokken op Juve Barca - Krijg € 50 Free Bet ongeacht uitslag!