weddenbonus nieuws

Nog geen klant bij BetFIRST? Wed € 100 zonder risico!

Ben je woonachtig in Nederland of België en nog geen klant bij BetFIRST? Word dan nu lid en speel je eerste weddenschap zonder enkel risico. Niet goed is geld terug! Je kunt bijvoorbeeld inzetten op de duels van zondagmiddag tussen FC Utrecht – Ajax of Feyenoord – ADO of elk ander duel naar keuze. Wij leggen jou exact uit hoe en blikken vooruit op deze 2 duels en de quoteringen.

Hoe wed ik risicovrij bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST aanmeld buttons in dit artikel en schrijf je in.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Plaats nu een eerste weddenschap op duel(s) en een quotering naar keuze.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou.
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be en ontvang je inzet tot € 100 terug!
  • Zet je cashback bedrag nog 1x in op 1.20(+) odd en betaal uit of speel verder.

 

BetFIRST EK Bonus © BetFIRST

 

Voorbeschouwing FC Utrecht – Ajax

Je BetFIRST Bonus kun je benutten op elke eerste weddenschap naar keuze. Voor degene die geintresseerd zijn in Wedden op FC Utrecht Ajax blikken we alvast even vooruit. Utrecht vinden we terug op een 6e plaats met 30 punten. Thuis verloor het pas 1x dit seizoen en midweeks werd Feyenoord nog keurig op 1-1 gehouden. Ajax overtuigde vorige week in de Klassieker tegen Feyenoord en zag het gat met koploper PSV tot 5 punten beperkt blijven. Een overwinning in Utrecht is belangrijk maar van oudsher is dit altijd een lastige klus. De Bookmakers Nederland zien Ajax echter als ruime favoriet met een 1.60 quotering. Gelijkspel is 4.15 en winst Utrecht 5.35. Naar onze mening ligt de value bij Utrecht. Hoe dan ook, je kunt risicovrij wedden dus zet in wat jij denkt en win!

Voorbeschouwing Feyenoord – ADO Den Haag

Feyenoord kent een enorm moeizaam seizoen en hoopt met de terugkeer van Van Persie het seizoen toch nog wat kleur te geven. Afgelopen week in Utrecht (1-1) speelde Van Persie 10 minuten en zondag maakt hij wellicht kans op meer minuten. ADO kent een verdienstelijk seizoen en heeft slechts 6 punten minder dan de Rotterdammers. De odd van Feyenoord is 1.19, gelijkspel 7.00 en winst ADO 13.00. Zeker in de wetenschap dat ADO 4 van haar 8 uitduels won en Feyenoord in een matige vorm steekt vinden wij dat ook hier de value bij de underdog ligt. Als je winst Utrecht en ADO combineert, heb je een Sportweddenschappen Odd van maar liefst 69.55. Bij een € 100 inzet is dus € 6.955 terwijl je bij verlies je inzet terug ontvangt, risicovrij dus! Probeer het bij BetFIRST en win.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Utrecht Feyenoord en starten met top € 150 Bonus!
volgend artikel
Nu € 20 Risicovrij Inzetten op Tottenham - Manchester United