weddenbonus nieuws

Kampioenswedstrijd Feyenoord – € 5 gratis inzet & vooruitblik

Op zondagmiddag kan Feyenoord voor het eerst in 18 jaar weer landskampioen van Nederland worden. Het neemt het op Woudestein op tegen Excelsior en is bij een overwinning verzekerd van de titel. Jij kunt jezelf nu ook verzekeren van € 5 gratis wedtegoed voor dit duel door je aan te melden bij b-Bets. Daarnaast blikken wij vooruit op dit duel aan de hand van een voorbeschouwing.

Meld je aan en pak € 5 gratis bij b-Bets!

  • Klik op een van de b-Bets bonus banners op onze website en schrijf je gratis in.
  • Binnen 24 uur na je aanmelding krijg je € 5 gratis wedtegoed cadeau van b-Bets.
  • Zet binnen 30 dagen € 80 in op 1.80(+) odds en geniet hierna van max. € 50 winst.
  • Kies voor weddenschap-types met 3 of meer uitkomsten, bijvoorbeeld een 1×2 bet.

 

B-bets 5 euro gratis © b-Bets

 

Pak aanvullend de € 100 stortingsbonus!

Bovenstaande Gratis Wedden actie is exclusief verkrijgbaar via onze website. Nadat je hiervan geprofiteerd hebt, kun je ook nog genieten van een stortingsbonus van b-Bets. Je krijgt 100% tot maximaal € 100 extra op je eerste storting. Door het 8x inzetten van je stortings- en bonusbedrag op odds van 1.80 of hoger speel je de gehele bonus vrij. In totaal heb je 30 dagen de tijd en je kunt kiezen voor weddenschappen met 3 of meer uitkomsten. Een leuke extra bij deze Bookmakers bonus is dat je ook vroegtijdig je bonus kunt ´afkopen´. Stel je hebt aan 50% van de bonus voorwaarden voldaan dan kun je op dat moment 50% van je totaalsaldo uitbetalen. De andere 50% wordt dan afgeschreven. Zo kun je net zoveel inzetten als je zelf wilt.

Voorbeschouwing Excelsior Feyenoord

Met een voorsprong van 4 punten en 2 duels te gaan kan Feyenoord zich met een overwinning verzekeren van de titel. Ook wanneer Ajax een nederlaag leidt is Feyenoord zeker van de titel. Deze kans lijkt echter klein omdat Ajax thuis tegen Go Ahead Eagles speelt en Feyenoord zal dan ook zelf graag de klus klaren. Dit kan het doen met een nagenoeg fitte selectie. Enkel Van Beek en Basaçikoglu ontbreken. Excelsior wist zich door 3 overwinningen op rij reeds 2 ronde voor het einde veilig te spelen. De voorsprong op de concurrenten is 6 punten en het doelsaldo is veel beter. Feyenoord is met een qoutering van 1.20 de grote favoriet. Gelijkspel staat genoteerd aan 6.09 en winst Excelsior @ 11.06. Kan Excelsior voor een soortgelijke stunt zorgen als De Graafschap dat laatste jaar deed tegen Ajax of wordt Feyenoord zondag reeds kampioen? Zet in bij b-Bets en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Ajax Lyon - Ajax wint & Dolberg scoort @ 5.50!
volgend artikel
Halve Finales CL - € 25 inzet terug bij verloren weddenschap!