weddenbonus nieuws

Gokken op Community Shield Vooruitblik + Top Odds!

Eén week voor aanvang van de competitie wordt op Wembley de traditionele Community Shield wedstrijd afgelegd. Dit jaar treffen FA Cup winnaar Chelsea en landskampioen Manchester City elkaar. Een mooi duel om op te wedden, zeker wanneer je dit als Nederlander of Belg bij 1xBet doet. Zij hebben namelijk geweldig hoge quoteringen, veel promoties en heten nieuwe klanten ook nog eens welkom met een risicovrije 100% tot € 130 bonus! Lees in dit artikel alles over 1xBet en bekijk eveneens onze vooruitblik op het duel van zondagmiddag 16.00u.
 

Hoe pak ik 100% tot € 130 aan risicovrij bonus?

  • Klik op een van de 1xBet buttons op en meld je aan met promo code 1x_3837.
  • Stort met bijv. iDeal, Bantcontact, Visa, Master, Skrill, Neteller of een PaySafe.
  • Je ontvangt erna 100% tot max. € 130 bonus in een speciaal bonus account.
  • Zet bonusgeld 5x in op 3(+) selectie combi bets met min. 3x een 1.40(+) odd.
  • Erna geld over in bonus account? 1xBet zet hierna max. € 130 om in echt geld.
  • Geen geld in bonus account over? Niet getreurd, je echt geld is nog onaangetast!
  • Zet stortingsbedrag 1x in op 1.10(+) quotering voordat je een uitbetaling doet.

 

1xBet Bonus Code © 1xBet

 

1xBet – Ongekend goed Bookmaker Aanbod!

Bovenstaande bonus van 1xBet is speciaal omdat je niet met je echt geld hoeft te spelen om je bonus om te zetten in echt geld. Zo vermijd je dus risico´s en kun je gratis een mooie winst boeken. Je zult zien dat je winst bij 1xBet vaak hoger is dan bij andere bookmakers, dit komt namelijk omdat 1xBet zeer hoge quoteringen heeft. De quoteringen marge is vaak beperkt tot 1-3% terwijl andere bookmakers vaak meer dan 5% hanteren. Ook is het fijn dat je op zeer veel sporten kunt wedden (50+) en er zeer veel verschillende selecties per wedstrijd beschikbaar zijn. De website is ten slotte Nederlandstalig, de 1xBet App is beschikbaar en de klantenservice is goed te bereiken. Genoeg redenen om bij een van de Beste Bookmakers te spelen. Wil jij jouw Voetbal Bet plaatsen op Chelsea-City? Lees dan onze voorbeschouwing.
 

Voorbeschouwing Manchester City Chelsea Community Shield

Man. City werd op indrukwekkende wijze landskampioen en zag geen belangrijkse spelers vertrekken, met Mahrez heeft het zelfs een aanwinst erbij. Chelsea wordt geleid door Sarri, de van Napoli overgekomen Italiaan staat bekend om zijn aanvallende voetbal en de vraag is of hij dit ook bij Chelsea weet te introduceren. Zondag zijn WK gangers Hazard, Courtois, Kante en Giroud er in ieder geval nog niet bij. Ook City geeft enkele spelers vakantie maar heeft een sterkere bank dan Chelsea. Hiermee kan dan ook wel een belangrijk verschil gemaakt worden. Wij denken dan ook dat Manchester City wint en de quotering hiervoor is 2.15, een uitstekende odd! Gelijkspel is 3.68 en winst Chelsea 3.62. Waar kies jij voor? Plaats je weddenschap bij 1xBet en geniet van de hoge quoteringen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
PSV Feyenoord Voorbeschouwing & Actie!
volgend artikel
Zet in op Standard Ajax en krijg 100% tot €150