weddenbonus nieuws

Crystal Palace – Manchester United Gokken – Man. U @ 7.00!

Woonachtig in Nederland en nog geen klant bij 888Sport? Pak dan vandaag je kans om een eerste weddenschap te plaatsen op winst Manchester United bij Crystal Palace tegen een quotering van 7.00 in plaats van 1.70! Wij leggen jou uit hoe jij van deze actie kunt profiteren en vertellen je precies wat je verder bij 888Sport kunt verwachten.
 

Hoe wed ik op winst Manchester United @ 7.00?

  • Meld je allereerst aan bij 888Sport via een van de Bonus Banners in dit artikel.
  • Stort € 10 of meer met bijv. iDeal, Neteller, Skrill, Visa/Master, PayPal, PaySafe.
  • Wed € 10 op winst Manchester United tegen de reguliere quotering van 1.70.
  • Gewonnen? 888Sport zet de quotering van Manchester United om in 7.00 odd.
  • Je ontvangt de reguliere € 17 en daarnaast € 53 i.d.v.v. Gratis Weddenschappen.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle winst is zonder voorwaarden voor jou.

 

Wedden op Crystal Palace Manchester United
© 888Sport

 

888Sport – Een van de Beste Nederlandse Bookies!

Met bovenstaande bonus van 888Sport kun jij met een inzet van slechts € 10 gelijk groot winnen. Zeker nu Manchester United ruim favoriet is voor de winst. Wedden bij 888Sport loont zich echter niet enkel door deze promotie maar ook door alle andere facetten die ruimschoots in orde zijn. 888Sport behoort tot de beste Nederlandse Bookmakers en biedt onder andere een groot wedaanbod, veel promoties, prima quoteringen en een erg goede 888Sport App. Daarnaast heb je nog tal van keuzes qua Bookmakers Betalingsmethoden. Je kunt namelijk, zoals ook bovenstaand vermeld, kiezen voor iDeal, Neteller, Skrill, Visa/Mastercard, PayPal en een PaySafeCard. Aan een storting zijn geen extra kosten verbonden en ook uitbetalen kan gratis, gemakkelijk en snel. Een aanmelding bij 888Sport kunnen wij dan ook zeker aanraden en dit kan direct via bovenstaande of onderstaande banner. We wensen je reeds veel succes en wedplezier! Klik en claim je bonus.

 

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
KNVB Beker: Gokken op Feyenoord ADO Den Haag en krijg € 20 Gratis!
volgend artikel
Manchester City Arsenal Gokken met Gigantische Odds!