weddenbonus nieuws

Play Offs Belgie – tot € 80 inzet = tot € 80 Free Bets cadeau!

Vandaag worden de duels Gent – Charleroi en Club Brugge – Anderlecht in de Belgische Play Offs 1 afgewerkt. Spannende duels. Wordt Anderlecht reeds kampioen? Als je bij Circus wedt op 1 of beide van deze duels krijg je de waarde van je inzet, ongeacht het resultaat, in de vorm van Free Bets cadeau tot € 40 per match! Zowel voor nieuwe als bestaande klanten en Belgen en Nederlanders. Daarnaast wacht er nog veel meer! Wij leggen jou uit hoe jij profiteert.
 

Hoe krijg ik 2 x € 40 Free Bet cadeau?

  • Klik nu op een van de Circus Bonus buttons in dit artikel en meld je aan of log in.
  • Stort € 10(+) met iDeal, Bancontact, Skrill, Visa, Master, PaySafe of benut je saldo.
  • Wed € 10 – € 40 pre-match op 1 of beide duels. Tik groene kader aan op wedformulier.
  • Per wedstrijd krijg je de waarde van je inzet tot € 40 cadeau i.d.v.v. een Free Bet.
  • Benut je Gratis Weddenschappen binnen 7 dagen en alle winst is bonus voor jou!

 

Circus.be Bonus © Circus

 

Benut € 250 Circus Stortingsbonus!

Naast bovenstaande actie voor nieuwe en bestaande klanten heeft Circus voor nieuwe klanten nog meer in petto. Zo ontvang je door de Circus Bonus op je eerste storting een 100% bonus tot maximaal € 250. Door je bonus 7,5 x in te zetten op 2.21(+) odds zet je je bonusgeld om in echt geld. Ook kan je ervoor kiezen om 15 x in te zetten op 1.81-2.20 odds, 30x op 1.40-1.80 odds of een combinatie van voorgaande drie. Daarnaast krijg je ook nog eens € 30 aan Free Bets cadeau na je eerste weddenschap met een inzet van € 10 of meer. De winst uit je Free Bets is vervolgens weer bonusgeld voor jou. Als we Bookmakers Vergelijken blinkt Circus uit als top bookmaker. Genoeg reden dan ook om je aan te melden! Zijn voorgaande acties nog niet genoeg reden voor jou? Dan wacht er zelfs nog meer!
 

Pak € 15 gratis wedtegoed zonder storting!

Om je helemaal te overtuigen om aan te melden biedt Circus ook nog eens € 15 aan Gratis Geld. Allereerst krijg je € 5 bonus cadeau direct bij je aanmelding. Ook nadat je je gsm nummer valideert in je account krijg je € 5 bonus cadeau. Ten slotte krijg je ook nog eens € 5 cadeau als je de Circus App downloadt en inlogt. In totaal profiteer je hierdoor bij Circus van € 295 aan welkomstbonus en € 80 aan Belgische Play Offs Promotie geld. Een ongekend hoog bedrag met flexibele voorwaarden. Meld je dan ook nu aan en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Kampioenswedstrijd II Feyenoord - € 5 gratis + € 100 bonus
volgend artikel
Wed doordeweeks bij Kroon en krijg € 10 cadeau in het weekend!