weddenbonus nieuws

Pak € 10 Free Bet bij € 20 inzet op Bosnie – Belgie!

De Rode Duivels hebben zich reeds geplaatst voor het WK 2018 in Rusland maar BetFIRST wil het desalniettemin interessant houden voor Nederlanders en Belgen om een weddenschap te plaatsen op dit duel. Dit doet het door jou een € 10 Gratis Weddenschap te geven bij een € 20 inzet. Daarnaast wacht er op nieuwe klanten nog een risicovrije weddenschap van € 100!
 

Hoe krijg ik een € 10 Free Bet cadeau?

  • Klik op een van de BetFIRST buttons op onze website en meld je aan of log in.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe of benut je saldo.
  • Plaats een € 20(+) pre-match of live bet op het duel tussen Bosnie en België.
  • Je krijgt maandag, ongeacht resultaat, een € 10 Free Bet voor Belgie – Cyprus.
  • Benut je Free Bet. Zet bij evt. winst nog € 10 in op een 1.40(+) odd en cash uit!

 

BetFIRST EK Bonus © BetFIRST

 

Nieuw bij BetFIRST? Wed € 100 risicovrij!

Bovenstaande promotie is voor zowel nieuwe klanten als bestaande klanten. Nieuwe klanten profiteren echter eerst nog van de welkomstbonus van BetFIRST. Na het maken van je eerste storting kun je een weddenschap naar keuze spelen. Bij verlies van deze weddenschap ontvang je je inzet tot € 100 geheel terug! Dit door een mail te sturen naar support.nl@betfirst.be met in de titel ´Lucky Weddenschap´. Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna slechts 1x in te zetten op odds van 1.20 of hoger binnen 30 dagen. Nadat je deze actie benut hebt, kun je gebruik maken van de Bosnie Belgie actie. BetFIRST behoort verder tot de prima Bookmakers Nederland en Bookmakers Belgie en is het aanmelden waard!
 

Voorbeschouwing Bosnie Belgie

Met 22 punten uit 8 duels weet Belgie zich reeds verzekerd voor een ticket voor het WK 2018. Het enige dat voor de Belgen nog op het spel staat is het behalen van een goed resultaat om zo de kans te vergroten om als groepshoofd de loting van het WK 2018 in te gaan. Voor Bosnie zijn de belangen een heel stuk groter. Met 14 punten staat het momenteel op plek 2 maar Griekenland volgt op slechts 1 punt afstand. De Grieken spelen thuis tegen Gibraltar dus het lijkt op een zeker zege. Dit betekent dat Bosnie dient te winnen. Het treed aan zonder Pjanic maar wel met Dzeko en Ibesevic. Gaat dit genoeg zijn om de Belgen van een volgende winstpartij te houden? De odds zijn, Bosnie 2.75, gelijkspel 3.45, Belgie 2.50. Zet nu in bij BetFIRST en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Verdubbel nu gratis je WK Kwalificatie winst tot € 50!
volgend artikel
Pak € 20 gratis met je Nederland - Zweden inzet bij Mr Green!