weddenbonus nieuws

Nu geld terug bij 0-0 in Bundesliga en win loterij tickets bij Interwetten!

Interwetten bestaat deze maand 20 jaar en dit wordt volop gevierd! Dit weekend profiteer je van de 0-0 insurance promotie voor Bundesliga weddenschappen. Daarnaast leveren jou weddenschappen jou tickets op een in loterij met prachtige prijzen. Nieuwe klanten profiteren aanvullend ook nog eens van een geweldige welkomstbonus van 100% tot € 100. Al deze acties lichten wij graag voor je toe.
 

0-0 Insurance actie. Hoe werkt deze actie?

  • Meld je aan bij Interwetten via een van de buttons op onze website of log in.
  • Stort € 10(+) met Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe of benut je saldo.
  • Ga naar de promotie pagina, 0-0 insurance actie en klik op ´participate´.
  • Plaats hierna een pre-match 1×2 bet op een Bundesliga duel naar keuze.
  • 0-0 en bet verloren? Je ontvangt je inzet tot € 20 voorwaardenvrij terug!

 

Interwetten wedden © Interwetten

 

Elke € 25 weddenschap levert loterij ticket op!

Met bovenstaande actie is je inzet op een Bundeliga duel naar keuze dit weekend weer wat voordeliger. Wat ook voordelig is, is dat je bij een weddenschap van € 25(+) een loterij ticket ontvangt. Nadat je je loterij ticket activeert speel je mee voor geweldige prijzen. Deze variëren van telefoons tot tickets voor tenniswedstrijden en gratis bonussen. Tot en met 13 november 2017 is deze actie nog actief en er zijn verschillende prijstrekkingen.
 

Nieuw? Pak geweldige € 100 welkomstbonus!

De loterij tickets zijn zowel beschikbaar voor nieuwe als bestaande klanten bij Interwetten. Aanvullend biedt Interwetten nieuwe klanten een Stortingsbonus van 100% tot € 100. Wat deze bonus zo speciaal maakt is dat de voorwaarden zeer flexibel zijn. Elke keer dat je je stortingsbedrag 1x inzet op odds van 1.70 of hoger ontvang je 20% van je bonus in echt geld. Nadat je dus 5x je stortingsbedrag hebt ingezet (binnen 14 dagen) is je gehele bonus omgezet in echt geld. Mocht je er niet in slagen om de gehele bonus vrij te spelen is dit geen probleem. Het vrijgespeelde bedrag is dan nog steeds beschikbaar! Interwetten behoort tot de Beste Betting Sites Nederland en een aanmelding is zeker de moeite waard!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Geld inzetten op KNVB Beker & Croky Cup - Tot 50% extra winst!
volgend artikel
Feyenoord NAC Gokken - € 20 cadeau bij een inzet van € 20!