weddenbonus nieuws

Gokken op Bayern München RB Leipzig – € 20 cadeau van Mr. Green!

De strijd om de ´Herbstmeister´ titel wordt woensdagavond beslist tussen Bayern München en het verassend presterende RassenBallSport Leipzig. Mr. Green biedt nieuwe Nederlandse klanten een mooie mogelijkheid om mee te profiteren van dit duel. Een inzet van € 20 levert je namelijk, ongeacht het resultaat, € 20 aan Gratis Weddenschappen op. Lees nu meer over deze promotie en onze Bayern München – RB Leipzig Voorbeschouwing.

 

Hoe krijg ik € 20 aan Free Bets bij Mr. Green?

  • Meld je eerst aan bij Mr. Green via een van de Bonus Banners in dit artikel.
  • Stort € 20(+) met bijv. iDeal, PaySafeCard, Neteller, Skrill, Visa/Mastercard.
  • Wed € 20(+) op dit duel of andere enkelvoudige/combi bets naar keuze.
  • Je ontvangt hierna, ongeacht het resultaat, 2 x een € 10 Free Bet cadeau!
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle winst die je maakt is voor jou!

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Wedden bij Mr. Green loont nu extra!

Als we Bookmakers Vergelijken kunnen we Mr. Green onder de betere Bookmakers voor Nederlanders scharen. Dit niet enkel door de aantrekkelijke welkomstbonus, het grote wedaanbod en de vele betalingsmethodes maar ook vanwege de Mr. Green VIP Lounge. Als je een regelmatige wedder bent, kun je Mr. Green een e-mail sturen en vragen om lid van de VIP Club te worden. In dat geval ontvang je vele interessante extra´s. Je eerste extra bij Mr. Green is de welkomstbonus, je kunt deze benutten door een eerste bet va € 20(+) op elk evenement naar keuze te spelen. Dit kan in de vorm van een enkelvoudige weddenschap of combinatie weddenschap. Mocht je willen wedden op Bayern – Leipzig kun je onderstaand nog onze voorbeschouwing lezen. Wil je direct inzetten bij Mr. Green klik je op bovenstaande afbeelding of onderstaande ´claim de bonus´ banner.

 

Voorbeschouwing Bayern Munchen – RB Leipzig

Op woensdag spelen beide ploegen haar laatste competitieduel in het kalenderjaar 2017 en verassend genoeg is dit ook direct het duel tussen de huidige nummer 1 en 2. Beide ploegen hebben 36 punten uit 15 duels behaald en zeker voor Leipzig is dit een grote verassing. De ploeg uit Oost Duitsland speelde afgelopen seizoen namelijk nog in de tweede Bundesliga. Bayern verloor thuis nog niet, behaalde 20 punten uit 8 in eigen huis en kent een geweldig doelsaldo van 23 voor en 4 tegen. Leipzig is op vreemde bodem juist een sterke ploeg met vijf overwinning, twee gelijke spelen en één nederlaag. De quoteringen voor dit duel zijn bij Mr. Green 1.43 voor winst Bayern, 4.70 voor gelijkspel en maar liefst 8.00 voor winst Leipzig. Denk jij dat Leipzig kan stunten of kies je voor meer zekerheid met Bayern? Ongeacht het resultaat levert € 20 aan inzet je in ieder geval € 20 aan Gratis Weddenschappen op!

vorig artikel
Everton Liverpool Gokken - Nu 15.00 en 8.00 Quoteringen!
volgend artikel
Gokken op Hull - Man. Cit of Liverpool - Stoke met Top Odds!