weddenbonus nieuws

KNVB Beker: AZ – Vitesse Gokken – Pak € 20 Free Bet!

Dé wedstrijd waar heel Alkmaar en Arnhem al weken naar uitkijkt staat zondag om 18.00u in de Kuip op het programma, de KNVB-Bekerfinale! Een finale zonder de traditionele topdrie die wel eens zeer spannend kan worden. Een weddenschap op dit duel levert jouw daarnaast ook nog eens direct 2 x € 10 aan Gratis Weddenschappen bij Mr Green op. Wij blikken voor jou vooruit op deze actie en de KNVB Bekerfinale tussen AZ en Vitesse.
 

Hoe krijg ik 2 x € 10 Free Bets bij Mr Green?

  • Klik eerst op een van de Mr Green bonus buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort hierna € 20 of meer met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafe.
  • Wed voor eerste keer € 20 of meer op een weddenschap en quotering naar keuze.
  • Je ontvangt direct hierna, ongeacht het resultaat, 2 x € 10 aan Free Bets cadeau.
  • Benut je Free Bets nu binnen 7 dagen op enkelvoudige bets met odd van 1.80(+).
  • Alle winst die je maakt uit je Free Bets is volledig voor jou zonder voorwaarden!

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Speel wekelijks bij Mr Green en pak € 10 Free Bet!

Naast bovenstaande Mr Green Bonus wacht er nog meer bij deze bookmaker op jou. Wekelijks krijg je namelijk wanneer je tussen maandag 00.01 en zondag 23.59u voor € 100 of meer aan weddenschappen plaatst een € 10 Free Bet cadeau. Deze kun je opnieuw benutten op enkelvoudige weddenschappen met een 1.80(+) odd. Daarnaast staat Mr Green bekend om haar prima wedaanbod, klantenservice en prima quoteringen. Het behoort naar onze mening als we Bookmakers Vergelijken zeker tot de betere bookmakers voor Nederlanders. Voor zowel je Voetbal Bet als Sportweddenschap ben je bij Mr Green aan het juiste adres!
 

Voorbeschouwing AZ – Vitesse

Je kunt je Free Bet bij Mr Green verkrijgen door voor de eerste keer op Vitesse AZ Alkmaar in te zetten maar dit mag ook een ander duel naar keuze zijn. Voor degene die graag inzetten op Vitesse AZ blikken we even kort vooruit op dit duel. Na de bekerwinst in 2013 staat AZ dit jaar opnieuw in de finale. Daarnaast heeft het met spelers als Krul en Vlaar veel ervaring in belangrijke duels. Ook werd dit seizoen in Europese duels reeds aangetoond dat de ploeg er kan staan op het moment van de waarheid. Vitesse won in haar lange historie nog nooit een prijs, wel wist het driemaal te bekerfinale te bereiken. In de competitie staat AZ nipt boven Vitesse en beide ploegen weten zich verzekerd van een ticket voor de play offs. Bij winst van de bekerfinale is de winnaar echter al zeker van Europees Voetbal en beide teams zullen dit zeker prefereren. De verschillen in kwaliteit zijn klein en ook kennen beide ploegen geen afwezigen. AZ is met een odd van 2.40 licht favoriet ten opzichte van de 2.75 van Vitesse. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.45. Wie denk jij dat met de beker aan de haal gaat?

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Joshua - Klitschko: Special odds bij 888Sport!
volgend artikel
Real Madrid - Atletico Madrid Inzetten met 8.00 of 17.00 odd!