09:00 uur

Super odds bij 888Sport: Arsenal @ 8.00 – Man. U @ 15.00!

Een top kans voor alle Nederlanders die nog geen klant bij 888Sport zijn. Je kunt je nu aanmelden en direct inzetten op winst van Arsenal @ 8.00 in plaats van 1.95 of winst van Manchester United @ 15.00 in plaats van 3.85. Wij leggen jou uit en bliken vooruit middels een Arsenal Manchester United Voorbeschouwing op dit belangrijke Premier League duel van zondagmiddag om 17.00u.
 

Hoe zet ik in op Arsenal @ 8.00 of Man. U @ 15.00

  • Klik op een van de 888sport buttons in dit artikel en schrijf je gratis in.
  • Stort € 10(+) met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe of PayPal.
  • Wed € 10 pre-match op winst Arsenal @ 1.95 of winst Man. U @ 3.85.
  • Bij een winnende bet zet 888Sport de quoteringen om in 8.00 / 15.00.
  • Je krijgt je inzet en reguliere winst in echt geld + extra winst in Free Bets.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle winst is hierna geheel voor jou!

 

Arsenal Manchester United Gokken
© 888Sport

 

Doorspelen bij 888Sport loont om vele redenen!

Nadat je van de 888Sport Bonus geprofiteerd hebt zijn er tal van redenen om ook je vervolgweddenschappen bij deze bookmaker te plaatsen. In onze Beste Bookmakers Nederland lijst komt 888Sport namelijk als beste keuze uit de bus. Zo is het wedden aanbod gigantisch groot en zijn de quoteringen zeer aantrekkelijk. Mobiel Wedden is ook mogelijk door middel van de 888Sport App en de stortings- en uitbetalings mogelijkheden zijn gigantisch. Ten slotte scoort ook de klantenservice een goede score en zijn er tal van promoties waar jij dagelijks van geniet. Voor zowel Voetbal Bet als Sportweddenschappen ben je bij 888Sport daarom aan het juiste adres.
 

Arsenal – Manchester United Voorbeschouwing

Na een jaar afwezigheid in de Champions League wil Manchester United er komende editie absoluut weer bij zijn. Dit kan door het winnen van de Europa League maar plaatsing via de competitie is de meest zekere weg. Hiervoor dient een top 4 klassering behaald te worden en dit wordt nog lastig genoeg. Ditzelfde geldt voor Arsenal. Waar United 5e staat, staat Arsenal 6e met 5 punten achterstand en 1 wedstrijd minder dan United. Met een gelijkspel schieten beide ploegen dus niks op waardoor een open wedstrijd de verwachting is. United heeft het Europa League tegen Celta de Vigo nog in de benen en Arsenal is dan ook de favoriet. Thuis verloor het slechts 2 van haar 16 duels. Denk jij dat Arsenal haar laatste kans grijpt of weet Manchester United de Gunners dwars te zitten. Benut de promotie en win gigantisch!