09:30 uur

Arsenal Liverpool – 2 x € 25 Free Bets

Zaterdag speelt Arsenal tegen Liverpool de topper van de Premier League. Kan Liverpool ook zijn ongeslagen status vasthouden tegen de Gunners? Voor nieuwe Nederlandse wedders wacht er een Free Bet van € 50 als je minstens € 20 inzet op deze wedstrijd. Hieronder lees je alles over deze wedstrijd, odds en de welkomstbonus van Mr Green.
 

Nieuwe wedders krijgen € 50 bij Mr Green

  • Registreer je account door hier op de button te klikken.
  • Stort minimum € 20 met iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, Paysafecard.
  • Plaats een eerste weddenschap met minimum € 20 inzet.
  • De minimum notering dient minstens 1.80 te zijn.
  • Bij winst of verlies, ontvang je sowieso 2 Free Bets gratis van € 25.
  • Deze Free Bets dien je dan binnen de 7 dagen in te zetten.
  • Ook hier gelden de minimum noteringen van 1.80.
  • De winst uit Free Bet, is cash en moet niet meer rondgespeeld worden.

 

Mr Green Bonus

© Mr Green

 

Voorbeschouwing Arsenal Liverpool

Arsenal staat momenteel op de vierde plaats in de Engelse competitie en heeft 22 punten op 30. Ze hebben tweemaal verloren tegen Chelsea en Manchester City en 1 gelijkspel tegen Crystal Palace in de reeds 10 gespeelde wedstrijden. Liverpool is aan een indrukwekkend parkoers bezig met 10 ongeslagen wedstrijden op rij. Ze hebben slechts tweemaal gelijkgespeeld en dat tegen topploegen Manchester City en Chelsea. Arsenal scoort beter dan Liverpool, maar incasseert veel meer doelpunten. In 10 duels hebben ze al 13 tegentreffers moeten incasseren. Wat veel is voor een topploeg.
 

De Voetbal Gokken Sites geven Liverpool een betere notering van 2.02 dan aan Arsenal 3.50, terwijl een gelijkspel op 3.85 staat. De bookmakers nemen dus weinig marge op deze bet, wat ons wedders te goede komen. Winst voor Arsenal kan je een mooi bedrag opleveren. Arsenal is ook al dertien wedstrijden ongeslagen en zet een betere reeks neer dan Liverpool.  Want in de Champions League moest Liverpool nipt het onderspit delven tegen Napoli. Waag je kans en schrijf je in bij Mr Green. Alle bets zoals de 1/2/x weddenschappen tellen mee voor de Mr Green Bonus.

 

Claim de bonus! Meer informatie