weddenbonus nieuws

Liverpool Arsenal – 2 x € 25 Free Bets

Zaterdag speelt Arsenal tegen Liverpool de topper van de Premier League. Kan Liverpool ook zijn ongeslagen status vasthouden tegen de Gunners? Voor nieuwe Nederlandse wedders wacht er een Free Bet van € 50 als je minstens € 20 inzet op deze wedstrijd. Hieronder lees je alles over deze wedstrijd, odds en de welkomstbonus van Mr Green.
 

Nieuwe wedders krijgen € 50 bij Mr Green

  • Registreer je account door hier op de button te klikken.
  • Stort minimum € 20 met iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, Paysafecard.
  • Plaats een eerste weddenschap met minimum € 20 inzet.
  • De minimum notering dient minstens 1.80 te zijn.
  • Bij winst of verlies, ontvang je sowieso 2 Free Bets gratis van € 25.
  • Deze Free Bets dien je dan binnen de 7 dagen in te zetten.
  • Ook hier gelden de minimum noteringen van 1.80.
  • De winst uit Free Bet, is cash en moet niet meer rondgespeeld worden.

 

Mr Green Bonus

© Mr Green

 

Voorbeschouwing Liverpool Arsenal

Arsenal staat momenteel op de vijfde plaats in de Engelse competitie en heeft 38 punten op 19 wedstrijden. Ze hebben drie verliespartijen en vijf gelijke spelen en een doelpuntensaldo van plus 16. Liverpool is aan een indrukwekkend parkoers bezig met 19 ongeslagen wedstrijden op rij. Ze hebben slechts driemaal gelijkgespeeld en hebben een doelpuntensaldo van plus 36. Met slechts 7 tegendoelpunten doet de verdediging van de Reds het fantastisch. Beide ploegen hebben elk al meer dan 40 doelpunten gescoord, dus het beloofd een doelpunten festival te worden.
 
De Goksites Voetbal geven Liverpool een betere notering van 1.50 dan aan Arsenal 7.00, terwijl een gelijkspel op 4.65 staat. De bookmakers nemen dus weinig marge op deze bet, wat ons wedders te goede komen. Winst voor Arsenal kan je een mooi bedrag opleveren. Kan Arsenal de koploper de eerste nederlaag toedienen of behouden de Reds hun ongeslagen status? Waag je kans en schrijf je in bij Mr Green. Alle bets zoals de 1/2/x weddenschappen tellen mee voor de Mr Green Bonus 50 euro Free Bets.

 

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
€ 50 gratis op Southampton - West Ham
volgend artikel
Arsenal Fulham tot + €150 op je bet