weddenbonus nieuws

Arsenal Chelsea – € 20 Cashback + € 25 Bonus Promoties!

Arsenal en Chelsea trappen het nieuwe jaar vanavond af met een onderlinge ontmoeting in het Emirates Stadium. Dit is tegelijkertijd de kans voor nieuwe en bestaande Nederlandse klanten bij Betser te profiteren van een € 20 cashback promotie op dit duel. Nieuwe klanten profiteren daarnaast ook nog eens van een € 25 welkomstbonus. Beide promoties en een voorbeschouwing op het duel vind je terug in dit artikel.

Nieuw? Benut € 25 welkomstbonus!

  • Klik op een van de Betser aanmeld buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafeCard.
  • Direct na je storting ontvang je een 100% stortingsbonus tot max.  € 25.
  • Zet je bonusbedrag 12x in op odds van 1.80 of hoger binnen 30 dagen.

 

Betser Promotie
© Betser

 

Nu € 20 Arsenal Chelsea cashback!

Bookmaker Betser Nederland behoort tot de Beste Bookmakers Nederland en dit komt mede door de vele promoties. Zo kun je nu € 5 – € 20 inzetten op Arsenal Chelsea ´both teams to score´ @ 1.54. Is je weddenschap vervolgens verliezend? Dan ontvang je je inzet tot € 20 terug in de vorm van een Free Bet! Bij een winnende weddenschap zijn je inzet en winst zonder verdere voorwaarden geheel voor jou. Een mooie Sportweddenschappen actie naast de welkomstbonus. Profiteer hiervan door op bovenstaande afbeelding te klikken of onderstaande claim de bonus button. Voor de geïnteresseerden is er onderstaand ook nog een voorbeschouwing op het duel tussen de Gunners en Blues.

Voorbeschouwing Arsenal Chelsea Quoteringen

Arsenal staat 6e en kent met 38 punten uit 21 duels een matig seizoen tot dusverre. Chelsea is met 7 punten meer nummer 3 en mag hiermee wat tevredener zijn. Een winstpartij is met name voor Arsenal van groot belang om zicht op een Champions League plaats te behouden. Winnen deed Arsenal thuis al 8x in 10 duels en er werd slechts 1x verloren. Toch zijn de Gunners niet favoriet in dit duel. Enkele blessures van Chelsea en een goede winstreeks zijn hier debet aan. Arsenal krijgt een quotering van 2.80, Chelsea 2.50 en gelijkspel 3.40. Gezien het belang van de wedstrijd voor Arsenal en de goede thuisbalans zien wij value in de quotering van 2.80 voor Arsenal. Zie jij dit ook? Zet in bij Betser en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Verzeker jezelf van € 5 gratis nu het nog kan!
volgend artikel
FA Cup Voetbal en meer met € 15 gratis en € 250 Bonus!