weddenbonus nieuws

De strijd tussen de nummer vier en zes in de Pro League. Wedden op Antwerp – Mechelen

1 punt verschil is er tussen de nummer vier Antwerp en de nummer zes Mechelen. De derde positie wordt ingenomen door Gent dat op 29 punten staat. Het is dus ontzettend spannend in de Belgische competie.

 

Beide teams wonnen niet vorige week

Zowel Mechelen als Antwerp konden hun wedstrijd vorige week niet winnen. Mechelen verloor thuis van Zulte Waregem met 0-2. Antwerp wist nog een punt uit het vuur te slepen op verplaatsing bij Gent. Om aansluting te blijven houden bij de nummer drie is een overwinning dus voor beide teams noodzaak. Deze wedstrijd is dus erg belangrijk voor beide teams maar er kan maar een team winnen. We gaan over de odds van de online bookmakers en bekijken welk team volgens hen de meeste kans maakt op een overwinning. Antwerp speelt de wedstrijd na deze match tegen Genk en weet dat het dus opnieuw aan de bak moet. Voor Mechelen zou puntverlies geen goed nieuws want Essevee kan dan de zesde plek dan overnemen.

 

Fitte selecties nemen het tegen elkaar op in Antwerp

Zowel de thuisploeg als de uitspelende partij kennen geen blessures en daarom kunnen we ons opmaken voor een mooie partij in Antwerpen. De thuisploeg neemt het dus op tegen Mechelen met Dieumerci Mbokani in de selectie. De Congolees weet het net erg gemakkelijk te vinden dit seizoen en wil het aantal goals ongetwijfeld opschroeven tegen de nummer zes van de Pro League. Antwerp kent een sterke aanval terwijl Mechelen flink wat goals tegen krijgt dit seizoen. Tot nu is de doelman van Mechelen al 25 keer gepasseerd en dat is het meest van de volledige top tien. Heeft Mbokani het opnieuw op zijn heupen en kan ook hij de Mechelse doelman passeren? We pakken de odds van Ladbrokes bonus erbij om te kijken naar de verwachting voor deze match

 

de statistieken voor Antwerp-Mechelen

© Ladbrokes

 

De odds van Ladbrokes voor deze match

De manier om winstgevend wedden op voetbal is natuurlijk met goede odds. Die hebben wij voor je gevonden bij Ladbrokes. We zien bij deze bookmaker dat een Antwerpse overwinning op 1.59 staat. Een gelijkspel tussen beide teams staat op 4.30 keer je inzet. Goed verdienen doe je als Mechelen weet te winnen in Antwerpen. Hiervoor krijg je namelijk 5.60 keer je inzet. De club uit Antwerpen is dus de grote favoriet voor de winst deze wedstrijd. Met het aanvallende geweld van Antwerp en de toch wel defensieve zwakheden bij Mechelen lijkt het erop dat Antwerpen er met de winst vandoor gaat. Als je in wilt zetten met deze hoge odds, kijk dan via de onderstaande knop eens bij Ladbrokes.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Leverkusen zoekt aansluiting bij de subtop tegen Bayern München
volgend artikel
Twee ploegen met hoge nood aan punten: Cercle- Genk