weddenbonus nieuws

Belgische SuperCup Wedden – Speel € 10 en krijg € 10 Gratis!

Zaterdagavond om 20.30u trappen Anderlecht en Zulte Waregem in Brussel af voor de Belgische Supercup. Zowel nieuwe als bestaande klanten profiteren nu bij BetFIRST van de mogelijkheid om € 10(+) op dit duel te wedden en hierna, ongeacht het resultaat, een € 10 Free Bet cadeau te krijgen. Wij leggen jou uit hoe je meespeelt en blikken eveneens vooruit op de wedstrijd tussen Anderlecht en Zulte Waregem.
 

Hoe krijg ik € 10 Free Bet cadeau?

  • Klik op een BetFIRST Banner op onze site en meld je aan of log in.
  • Ga naar de Promo Pagina, Belgische Super Cup en klik ´deelnemen´.
  • Plaats een (pre-) live € 10(+) bet op dit duel met een 1.50(+) odd.
  • Je ontvangt hierna, ongeacht het resultaat, een € 10 Free Bet cadeau.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen en alle winst is geheel voor jou!

 

BetFIRST Welkomstbonus © BetFIRST

 

Nieuw? Wed dan € 100 risicovrij!

Bovenstaande actie is een mooie extra voor je Anderlecht – Zulte weddenschap maar als je nog geen klant bij BetFIRST bent wacht er een nóg mooiere promotie op jou. Je kunt nu namelijk € 100 inzetten zonder enkel risico door de BetFIRST Bonus voor nieuwe klanten! Meld je allereerst aan en maak een storting met bijv. iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal of een PaySafeCard. Plaats vervolgens een eerste weddenschap op een duel en quotering naar keuze. Mocht je je weddenschap verliezen dan krijg je je inzet tot € 100 geheel terug! Dit door een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be met in de titel ´Lucky Weddenschap´. Het cashback bedrag hoef je hierna slechts 1x in te zetten op een odd van 1.20(+) alvorens je een uitbetaling kunt aanvragen. BetFIRST behoort tot de top van de Bookmakers Nederland en Bookmakers Belgie en is een perfecte bookmaker voor Nederlanders en Belgen om je weddenschappen bij te plaatsen!
 

Voorbeschouwing Anderlecht Zulte Waregem

Landskampioen Anderlecht en bekerwinnaar Zulte Waregem trappen de Belgische voetbalcompetitie 2017/2018 af met het duel om de SuperCup. Deze seizoensopening wordt gespeeld in het stadion van Anderlecht en Anderlecht is meteen ook de grote favoriet. De quotering voor winst van Anderlecht is 1.33, gelijkspel 5.05 en winst Zulte 8.50. Wie denk jij dat dit duel gaat winnen? Zet in, pak de beschikbare promoties en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Grand Prix Oostenrijk en Big Bet World Actie!
volgend artikel
Enkel vandaag - Win gratis tot 100% extra op storting met Circus Spel!