weddenbonus nieuws

PSG Anderlecht Gokken – € 5 Free Bet bij doelpunt RSCA!

Anderlecht neemt het vanavond in Parijs op tegen PSG in de Champions League. Bookmaker Circus geeft omtrent dit duel de haar Nederlandse en Belgische klanten de kans om een € 5 Free Bet te pakken als Anderlecht minstens 1 doelpunt scoort. Voor nieuwe klanten wacht er € 15 gratis zonder storting en een 100% stortingsbonus tot € 250. In dit artikel bespreken we voorgaande acties en blikken vooruit op PSG-Anderlecht.
 

Hoe pak ik € 5 Free Bet bij Circus?

  • Wed € 15(+) pre-match weddenschap op PSG-Anderlecht bet met odd van 1.50(+).
  • Scoort Anderlecht 1(+) goal? Dan geeft Circus je een Free Bet t.w.v. € 5 cadeau!
  • Je Gratis Weddenschap worden erna uiterlijk op 2/11/17 om 18.00u uitgekeerd.
  • Benut hierna je Free Bet naar keuze binnen 7 dagen en alle winst is bonus voor jou!

 

Circus.be Bonus © Circus

 

Nieuw? Pak € 265 welkomstbonus!

Bovenstaande Champions League Wedden actie is speciaal voor bestaande klanten. Nieuwe klanten hoeven echter niet te treuren want Circus heeft een mooi bonuspakket klaar staan. Allereerst krijg je bij je aanmelding € 5 cadeau zonder te storten. Ook door het valideren van je gsm nummer in je account krijg je € 5 gratis en tevens bij het downloaden van de Circus App. Zo heb je € 5 om Gratis Wedden mogelijk te maken. Daarnaast krijg je een 100% bonus tot € 250 op je eerste storting. Dit bonusgeld speel je net zoals de € 15 gratis bonusgeld, vrij door 30x in te zetten op odds van 1.60 of hoger. Er is verder geen sprake van een tijdslimiet.
 

Voorbeschouwing PSG Anderlecht

Paris Saint Germain wist haar eerste 3 Champions League duels te winnen en is bij winst nagenoeg zeker van de volgende ronde. Een uitstekend resultaat tot dusverre en ook in de competitie gaat het uitstekend met 29 punten uit 11 duels en een 1e plek. Zo goed als PSG het in de Champions League doet, zo slecht gaat het met Anderlecht tot dusverre. Het wist nog geen punt te behalen en een resultaat vanavond is dan ook gewenst om Europese overwintering nog mogelijk te maken. De kans lijkt hier echter klein op. Een overwinning van Anderlecht levert je namelijk een odd van maar liefst 41 op! Gelijkspel staat genoteerd aan 15 en winst PSG aan 1.06. Geloof jij in een stuntje of gaat PSG weer ruim winnen, net als 2 weken geleden (0-4). Zet in bij Circus en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Krijg dit weekend tot 25% inzet terug op al je Combi Bets!
volgend artikel
Gokken op Shakhtar Feyenoord en ontvang € 50 gratis!