weddenbonus nieuws

Unibet geeft € 10.000 aan Free Bets weg omtrent Anderlecht – Man. U!

Speciaal voor alle Belgische klanten bij Unibet wacht er vanavond € 10.000 aan Free Bets omtrent het kwartfinale duel in de Europa League tussen Anderlecht en Manchester United. Daarnaast profiteren nieuwe klanten ook nog eens van een 200% stortingsbonus tot € 80. Wij blikken nader vooruit op deze promoties en schreven een voorbeschouwing op dit duel.
 

Hoe deel ik mee aan € 10.000 aan Free Bets?

  • Klik op een van de Unibet Buttons op onze website en meld je aan of log in.
  • Ga naar de Promo Pagina, Anderlecht Actie en schrijf je gratis in de promo.
  • Wed enkelvoudig pre-match € 5(+) op Anderlecht – Man. U 1.40(+) odd bet.
  • Wint Anderlecht dit duel? Dan geeft Unibet € 10.000 aan Free Bets weg!
  • Iedereen die € 5(+) op 1.40(+) odd heeft gewed deelt mee in de prijzenpot!

 

Anderlecht Manchester United Gokken © Unibet

 

Nog geen klant bij Unibet? € 80 Bonus wacht!

Bovenstaande Europa League Wedden Bonus is een leuke extra voor alle nieuwe en bestaande klanten. Als je nog geen klant bij Unibet bent doe je er goed aan om aanvullend gebruik te maken van de Unibet Bonus. Je ontvangt 200% stortingsbonus op je eerste storting tot een maximum bonusbedrag van € 80. Een storting van € 40 levert je dus al € 120 speeltegoed. Speel binnen 30 dagen vervolgens 3x je bonus rond op odds van 1.40 of hoger en je bonus is volledig vrijgespeeld. Voor Sportweddenschappen Belgie is Unibet een van de beste opties. Niet enkel door de geweldige promoties maar ook door een geweldig wedaanbod, klantenservice en website!
 

Voorbeschouwing Anderlecht – Manchester United

Het gaat Anderlecht voor de wind. Met een koppositie in de kampioen play-offs en puike uitschakelingen van Zenit en Apoel gaat de ploeg uit Brussel vol vertrouwen het duel met United tegemoet. Manchester United doet het een stuk minder dit jaar. Ondanks vele aankopen komt het tot dusverre niet verder dan een 5e plek in de Premier League. Dit betekent dat Champions League deelname weer niet zal plaats vinden, tenzij het de Europa League wint. Mourinho heeft dan ook aangekondigd met zijn sterkste 11 aan te treden en vol voor de winst te gaan. In eerdere rondes wist United desalniettemin niet heel erg te imponeren. Toch is het favoriet met een odd van 1.85. Anderlecht staat genoteerd aan 4.50 en gelijkspel aan 3.60. Wie denkt jij dat wint? Zet in bij Unibet en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op BVB - Monaco: € 5 Cadeau + € 100 extra!
volgend artikel
Gigantisch hoge odds voor Ajax en Schalke bij 888Sport!