weddenbonus nieuws

Krijg nu 2 x € 10 cadeau na je eerste bet bij Mr Green!

Mr Green biedt alle nieuwe Nederlandse klanten de mogelijkheid om bij een eerste inzet van € 20(+) 2 x een € 10 Gratis Weddenschap te ontvangen. Of je nu inzet op Eredivisie duels als Ajax – Zwolle of Heracles – Feyenoord, elke eerste bet telt! Wij leggen jou uit hoe je meespeelt en blikken vooruit op de 2 eerder genoemde duels. Wedden met iDeal is mogelijk!
 

Hoe krijg ik 2 x € 10 cadeau bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Geen Bonus buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 20(+) met bijv. iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafe.
  • Plaats een eerste weddenschap op duel naar keuze met een 2.00(+) odd.
  • Je ontvangt, ongeacht het resultaat van je bet, 2 free Bets van € 10 gratis.
  • Benut Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige bets met 1.80(+) odds.

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Mr Green – Uitstekende bookmaker keuze!

Naast bovengenoemde Mr Green Bonus zijn er nog tal van andere redenen te bedenken waarom een aanmelding de moeite waard is. Zo zijn de randvoorwaarden met bijvoorbeeld een flexibele website, zeer goed te bereiken support (incl. telefoon en live chat) en vele stortingsmethoden top. Daarnaast biedt het met 36 sporten en veel selecties per weddenschap ook een prima wedden aanbod. De Voetbal Bet quoteringen zijn naast de andere sport quoteringen fair en Mobiel Wedden is ook mogelijk met de Mr Green app. Tal van redenen die voor een positieve wedervaringen zorgen! Ten slotte krijg je ook nog bij een inzet van € 100(+)  tussen maandag en zondag wekelijks een € 10 Free Bet cadeau.
 

Voorbeschouwing duels van Ajax en Feyenoord

Elke eerste weddenschap op een quotering van 2.00 of hoger zorgt ervoor dat je de Free Bets ontvangt. Dit weekend zijn in de Eredivisie vele ogen gericht op de prestaties van Ajax thuis tegen Zwolle en Feyenoord uit bij Heracles. Ajax probeert de teleurstellende Europa League uitschakeling recht te vergeten met een goede reeks in de competitie. Het treft echter in Zwolle een ploeg dat reeds 7 punten wist te vergaren. Zelf heeft Ajax 6 punten. Regerend kampioen Feyenoord gaat op zoek bij Heracles. De ploeg die 3 punten van Ajax wist af te snoepen. Tot dusverre wist Feyenoord haar 3 duels te winnen maar de vraag is hoelang dit door blijft gaan. Midweeks staat het competitietreffen tegen Manchester City op het programma in de Champions League en het beloven dan ook drukke dagen te worden voor de Rotterdammers. De quoteringen voor Ajax – Zwolle zijn (1.22 – 6.50 – 10.50) en voor Heracles – Feyenoord (6.00 – 4.60 – 1.48). Wie denkt jij dat wint? Verzeker jezelf bij Mr Geen van jouw € 20 aan Free Bets en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nieuwd & Ongekend Flexibel - 100% tot € 150 op Bet777 Storting!
volgend artikel
Pak elke vrijdag 100% tot € 100 extra op je storting bij 1xBet!