weddenbonus nieuws

Rosenborg Ajax – Quoteringen, Voorbeschouwing & € 20 Gratis!

Vanavond trapt Ajax om 20.45u thuis af tegen Rosenborg voor de return van het enorm belangrijke Europa League kwalificatie treffen. Wij blikken voor jou vooruit op dit duel middels een Rosenborg Ajax Voorbeschouwing en bekijken de quoteringen en een geweldige bijbehorende actie van Mr Green. Een inzet van € 20 levert je 2 x € 10 Gratis op!
 

Hoe krijg ik 2 x € 10 gratis bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 20(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe.
  • Wed € 20(+) op een duel naar keuze met een minimum odd van 2.00.
  • Hierna krijg je, ongeacht het resultaat, 2 x € 10 aan Free Bets cadeau.
  • Benut de Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige bets met 1.80(+).

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Mr Green – Populaire bookie in Nederland!

Door bovenstaande Mr Green Bonus kun je met een storting vanaf € 20 reeds een mooie winst maken. Ook op de langere termijn loont wedden bij Mr Green doordat het onder andere een enorm groot wedden aanbod heeft, een top klantenservice, een mooie mobiele app en prima quoteringen. Mr Green behoort daarmee tot de betere Bet Sites voor Nederlanders. De Bookmaker Bonus blijft natuurlijk ook ongekend goed waardoor een aanmelding zeker de moeite waard is. Geïnteresseerd om je eerste weddenschap op Rosenborg Ajax te plaatsen? Lees dan zeker even verder.
 

Rosenborg Ajax Voorbeschouwing

Mocht Ajax het goede Europa League seizoen van afgelopen competitieseizoen een vervolg willen geven dient het zich wel eerst hiervoor te plaatsen. Dit kan enkel nog door als overwinnaar het tweeluik met Rosenborg af te sluiten. De voortekenen zijn niet goed na een 0-1 nederlaag in Amsterdam en het vertoonde spel. In Rosenborg treft Ajax een tegenstander die door Celtic werd uitgeschakeld in de CL voorronde. Bijzondere namen hebben de Noren niet en in Amsterdam imponeerde het ook weinig. Rosenborg gaat wel ruim aan kop na 20 duels in de Noorse competitie. Ajax is desalniettemin de ruime favoriet vanavond bij de bookies met een 1.82 odd. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.70 en winst Rosenborg 3.95. Denk jij dat Ajax de Nederlandse eer hoog kan houden? Zet in bij Mr Green en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Tijdelijk € 5 Free Bet cadeau voor Belgen bij Bwin!
volgend artikel
Grand Prix van Belgie - Pak jouw € 5 gratis bij Golden Palace!