weddenbonus nieuws

Ajax – PSV: Volg de topper van de Eredivisie

Wat een fantastisch weekend staat alweer voor onze deur! Het weer wordt almaar warmer – en dan wacht er ook nog de klassieker Ajax tegen PSV op ons. Maar niet alleen daarom is dit een bijzonder belangrijke wedstrijd. Als leider ligt PSV op dit moment 5 punten voor op Ajax. Wint Ajax, dan komt het heel wat dichter bij de leidersplaats. En de vorm zit mee – 4 keer winst in de laatste 5 wedstrijden tegen 3 keer winst voor PSV. Dat het een belangrijke wedstrijd is, is ook bookmaker BetFIRST niet ontgaan. Meer dan 130 verschillende weddenschappen zijn beschikbaar voor Ajax – PSV. Naast de fantastische welkomstbonus van de bookmaker. Een optimaal moment om te winnen met je weddenschappen op de Eredivisie bij BetFIRST!

Stort een eerste keer en win € 200 bonus bij BetFIRST

Wij beginnen met het fantastische aanbod van de bookmaker voor je eerste storting. Daar wachten er namelijk 100% bonus op je. Via onze onderstaande link kun je naar de homepage van BetFIRST gaan en daar een account inschrijven. Klik rechts boven op ‘inschrijven’ en maak je online weddenschappen account aan. Vanaf het moment dat je account klaar is, kun je een eerste keer storten bij de bookmaker. Stort minstens € 10 om een aanspraak te maken op de 100% stortingsbonus. Het maximum bedrag van dit aanbod ligt bij fantastische € 200.

  • Via de link ga je naar de homepage van BetFIRST
  • Volg de stappen en open je online wedden account
  • Stort een eerste keer een bedrag van minstens €10
  • De bookmaker geeft je 100% van je bedrag als bonus
  • Voldoe aan de bonuscondities van bookie BetFIRST

Voordat de bonus kan worden uitbetaald, zijn er nog de bonuscondities. Speel het storting- en ook het bonusbedrag elk 2 keer rond. Voor een storting van € 200 zou je dus een totaal bedrag van € 800 moeten spelen. Doe dit binnen de 30 dagen tegen een minimale quotering van 1.40. Je ziet het al – het is gemakkelijk om de BetFIRST welkomstbonus van € 200 te ontvangen. Wacht dus niet langer, klik op onze button en maak je sportweddenschappen account bij de bookmaker aan.

Ajax tegen PSV quoteringen voor de Eredivisie bij online bookie BetFIRST
© BetFIRST

 

Odds Eredivisie topper Ajax tegen PSV bij BetFIRST

Met meer dan 130 verschillende weddenschappen op de topper vind je een ruime keuze bij de bookmaker. Ajax speelt thuis en dat zou wel eens een groot voordeel kunnen zijn. Zo is de quotering voor winst van de thuisploeg op dit moment 1.66. Wint PSV, dan ontvang je een quotering van 4.50. De odds voor een gelijkspel liggen bij 4.30. Wed dus nu met de fantastische odds van BetFIRST en ontvang de € 200 bonus voor je eerste storting!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Wed op Standard tegen Antwerp in de Play-Offs met tot € 150
volgend artikel
Gok op Liverpool tegen Tottenham en pak € 100 bonus