weddenbonus nieuws

Ajax Feyenoord Gokken – Nu € 5 Gratis + € 100 Bonus

Dit weekend staat in het teken van de klassieker tussen Ajax en Feyenoord. Zondagmiddag wordt om 14.30u in Amsterdam afgetrapt voor het duel tussen de nummers 2 en 5. Graag laten we je omtrent dit duel kennis maken met bookmaker b-Bets. Zij bieden nieuwe Nederlandse en Belgische klanten namelijk exclusief via onze website € 5 gratis zonder storting en aanvullend is er ook nog een € 100 stortingsbonus. Hoe jij van deze acties kunt genieten en een voorbeschouwing op het duel vind je in dit artikel.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets aanmeld buttons op onze website en schrijf je in.
  • Binnen uiterlijk 24 uur na je aanmelding staat er € 5 gratis in je account.
  • Speel voor € 80 op quoteringen van 1.80 of hoger binnen 30 dagen tijd.
  • Geniet van een maximale winst van € 50 en betaal erna uit of speel verder.
bbets promo

© b-Bets

Speel verder met € 100 Stortingsbonus!

Een Welkomstbonus Zonder Storting is de ideale gelegenheid om kennis te maken met een bookmaker. Als b-Bets jou bevalt kun je overgaan tot het maken van een storting en je krijgt direct 100% bonus op je eerste storting tot € 100. Storten kan o.a. met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en PaySafeCard. Je zet je 100% bonus om in echt geld door je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. Stort je bijvoorbeeld € 20 dan heb je een totaalsaldo van € 40. Nadat je 8×20 + 8×20 = € 320 hebt ingezet is de bonus omgezet in echt geld. Alle weddenschappen op selecties met 3 of meer uitkomsten tellen mee! b-Bets behoort tot de beste Bookmakers Nederland en de beste Bookmakers Belgie en we raden je aan om het zeker te proberen!

Voorbeschouwing Ajax Feyenoord!

De Eredivisie jaargang 2018 wordt direct afgetrapt met de klassieker. Voor beide ploegen een belangrijk duel, niet enkel om de eer maar ook met het oog op het vervolg van de competitie. Ajax staat momenteel 2e en en is hard op weg het voorheen grote gat met PSV te reduceren. Het gat is reeds teruggebracht naar 5 punten en Ajax wil zeker niet weer op 8 punten komen. Feyenoord staat teleurstellend 5e en de titel lijkt uit het zicht, zeker als het niet weet te winnen in Amsterdam. Winnen in Amsterdam doet Feyenoord echter maar zelden en Ajax is dan ook favoriet bij de bookmakers. Winst Ajax levert je een 1.68 odd op, gelijkspel 3.75 en winst Feyenoord 5.00. Wat verwacht jij? Zet gratis in bij b-Bets en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Krijg € 50 cadeau na eerste weddenschap bij LeoVegas!
volgend artikel
Inzetten op Utrecht Feyenoord en starten met top € 150 Bonus!