14:48 uur

Ajax Feyenoord Gokken – Nu € 150 inzetten zonder risico!

Zondag speelt Ajax de topper tegen Feyenoord. Bet777 heeft een aantrekkelijke bonus en je kan zonder enig risico wedden op Ajax Feyenoord. Deze promotie is geldig voor zowel Nederlanders als Belgen! Je kan zonder problemen een weddenschap plaatsen en als je de weddenschap verliest dan krijg je tot € 150 euro terug. We leggen je hieronder uit hoe je in aanmerking komt voor deze bonus.

Hoe krijg ik deze Bet777 bonus?

  • Klik hieronder op de foto op deze pagina en open een account
  • Stort voor minimum € 10 via iDeal, Bancontact, PayPal, Visa, Skrill, Mastercard.
  • Plaats een eerste weddenschap met notering naar keuze.
  • Gewonnen? Dan ontvang je de winst zonder verdere voorwaarden.
  • Verloren? Dan ontvang je een Cashback bonus tot maximaal € 150.
  • Het bonus bedrag hoef je dan slechts driemaal rond te spelen.
  • Elke weddenschap met min. quotering van 1.70 telt hiervoor mee.
  • In totaal heb je 30 dagen om je bonus vrij te spelen.

 

Bet777 Bonus
© Bet777

 

Bet777 Cashback bonus: tot 150 euro!

Deze Bet777 bonus is een fantastische bonus, want je neemt er bijna geen risico mee. Je kan een account openen via een van de Bet777 banners en een bet plaatsen. Stel dat je 150 euro wedt en je hebt een winnend bet geplaatst, dan ontvang je de winst zonder enige andere voorwaarden. Als je verloren hebt, dan ontvang je 150 euro cashback bonus. Deze bonus zal je dan 3x moeten rondspelen en dit met odds van minstens 1.70. Je hebt hiervoor wel 30 dagen de tijd. Download ook de Bet777 App om altijd en snel te kunnen wedden en ook hier is trouwens een risicovrij € 10 Mobiele cashback aan verbonden. Bet777 is een bookmaker die naast hoge bonussen, ook heel veel promoties aanbiedt. Daardoor behoort Bet777 tot De Beste Bookmakers Nederland.

Voorbeschouwing Ajax Feyenoord!

Zondagmiddag probeert Ajax te winnen van rivaal Feyenoord. Kan Ajax nieuw leven in de titelstrijd blazen? Er is een kloof van zes punten tussen beide en bij winst loopt Feyenoord verder uit. Als je denkt dat Ajax zal winnen, dan heb je notering van 1.90. Winst voor Feyenoord in de Amsterdam Arena staat op 3.90 en een gelijkspel brengt 3.50 op. Drijf de spanning nog wat op en plaats een bet op je favoriete team!

Claim de bonus! Meer informatie