weddenbonus nieuws

Pak € 15 gratis voor AC Milan Juventus en € 10 bonus!

AC Milan en Juventus nemen het zaterdag om 18.00u tegen elkaar op en jij kunt daar nu je voordeel mee doen. Bookmaker BetRedKings biedt Nederlanders en Belgen namelijk de kans om in te zetten op dit duel en als dank hiervoor krijg je een € 15 live Free Bet cadeau! Ook wacht op alle nieuwe spelers een € 10 Free Bet na je eerste storting. Beide acties en een voorbeschouwing op het duel uit de Italiaanse Serie A vind je terug in dit artikel.

Hoe krijg ik € 15 cadeau voor Milan – Juve?

  • Klik op een van de BetRedKings Bonus Banners in dit artikel en meld je aan of log in.
  • Plaats een enkelvoudige pre-match weddenschap op het duel tussen Milan en Juve.
  • Je ontvangt vervolgens een gratis live bet t.w.v. je inzet tot € 15 cadeau voor dit duel.
  • Benut je live Free Bet op een selectie en quotering naar wens en de winst is voor jou!

 

AC Milan Juventus Gokken
© BetRedKings

 

Nieuw? Pak € 10 Free Bet na je eerste storting!

Bovenstaande actie is voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Als nieuwe klant doe je er goed aan om bij je eerste storting van € 10(+) de bonus code rfb10 in te geven. Je ontvangt dan namelijk een € 10 gratis weddenschap cadeau! Deze Gratis Welkomstbonus kun je benutten voor elk duel en quotering naar wens. Om de € 15 gratis te ontvangen voor de Serie A dien je met echt geld in te zetten. Benut je welkomstbonus Free Bet dan ook niet voor dit duel maar beter voor een ander duel. BetRedKings behoort verder tot de iDeal Bookmakers en behoort tot de prima Betting Sites Nederland. Meld je dan ook en win!

Voorbeschouwing AC Milan – Juventus

AC Milan hoopte met een nieuwe eigenaar en veel nieuwe speler eindelijk weer eens een gooi naar de titel te doen. Tot dusverre valt dit echter zwaar tegen en het wist niet verder te komen dan 16 punten uit 10 duels en een 8e plaats. Dit met name doordat het in de laatste 5 wedstrijden slechts 4 punten behaalde. Juventus staat vooralsnog weliswaar niet aan kop maar doet het desalniettemin uitstekend met 25 punten uit 10 duels. Met name de sterke start van Inter en Napoli zijn debet aan het mislopen van de koppositie tot dusverre. Met een 1.96 is Juventus dan ook ruim favoriet in dit duel. Gelijkspel levert 3.40 op en winst Milan 3.80. Naar onze mening ligt de value aan de kant van AC Milan gezien de hoge odds. Wat denk jij dat de beste tip is? Speel bij BetRedKings en verzeker je van € 25 aan bonus!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed € 20 bij Mr. Green en ontvang € 20 aan Free Bets Cadeau!
volgend artikel
Krijg dit weekend tot 25% inzet terug op al je Combi Bets!