weddenbonus nieuws

Twee ploegen met hoge nood aan punten: Cercle- Genk

Al vijf wedstrijden staat Genk zonder zege in de Pro League, zeven als je daar Europees voetbal bij optelt. Cercle staat laatste en vreest voor degradatie. Wie pakt de punten die zo hard nodig zijn?

 

Genk met gemiddeld twee tegengoals per wedstrijd

De laatste weken blijven de resultaten uit en wordt het net vooral gevonden door de tegenpartij. Waar Red Bull Salzburg vorige week met 4-1 won wordt er in eigen competitie vaak met 2-0 of 2-1 verloren. Tegen Moeskroen werd het 2-2.  In totaal werd er in zeven wedstrijden zestien keer gescoord tegen Genk terwijl het zelf maar zeven keer scoorde. De laatste overwinning was op 28 oktober tegen Cercle. In eigen huis won Genk nipt met 1-0 door een vroege goal van Sébastien Dewaest. In de competitie heeft Genk 21 goals gemaakt terwijl het er 22 tegen kreeg.  Genk staat op de negende plek met evenveel punten als Sint-Truiden en Anderlecht. Nadat we de tegenpartij hebben besproken pakken we ook de Bwin bonus odds erbij om te zien of Genk favoriet is tegen Cercle.

 

Het degradatiespook komt in zicht voor Cercle

De tweede club uit Brugge staat stijf onderaan in de Pro League. Cercle vloog uit de cup en vecht nu tegen degradatie. In die strijd won het begin november nog van Sint-Truiden. Het is de enige overwinning geweest in tien wedstrijden. De andere overwinning was aan het begin van de competitie tegen Waasland Beveren. Toen won het met 2-1 in eigen huis. De achterstand op nummer 15 Waasland Beveren is drie punten. Cercle wist dit seizoen 15 maal het net te vinden maar kreeg ook 39 goals tegen. Mocht Cercle van de laatste positie af willen, dient het dus weer een aantal wedstrijden te gaan winnen. Dit is het moment voor Cercle want de concurrent krijgt een aantal zware wedstrijden voor het einde van het jaar. Kan Cercle punten pakken tegen Genk? We gaan kijken naar de odds hierop bij de voetbal gokken sites.

 Bwin header
© Bwin

 

De Bwin odds voor deze wedstrijd

Voor deze match tussen de nummer 9 en 16 van de Pro League vinden we de beste odds bij Bwin bonus code. Maakt Cercle kans volgens de bookmakers op een overwinning of is Genk de grote favoriet en kan KRC drie punten bijschrijven? Genk is de grote favoriet voor deze match met odds van 1.72 voor een overwinning. Als Cercle wint is dat best een stunt te noemen, je krijgt hier namelijk 4.33 keer je inleg voor terug. Een gelijkspel staat op een goede 3.90 en je kan hier dus flink mee verdienen. Spreken deze odds jou aan? Via de link beneden ga je direct naar Bwin via weddenbonus!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De strijd tussen de nummer vier en zes in de Pro League. Wedden op Antwerp - Mechelen
volgend artikel
Inter Milan - Roma, spannende Serie A wedstrijd