weddenbonus nieuws

Inzetten op NEC / Fortuna / Jong Ajax en ontvang 50% extra bij BetFIRST

Betten op NEC, Fortuna Sittard of Jong Ajax zal de spanning in de Jupiler League nog vergroten! Op 2 speeldagen van het einde staan deze 3 ploegen op een peulschil van elkaar. Om het nog interessanter te maken biedt BetFIRST naast de 200% tot € 100 bonus een promotie aan van 50% extra winst bij Combo weddenschappen. We zullen beide acties bespreken en een voorbeschouwing geven op de wedstrijden uit de Jupiler League.

Welkomstpakket van 200% tot € 100:

  • Klik hier op een BetFIRST banner en registreer je bij BetFIRST.
  • Storten kan via iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Netellerof PaySafecard.
  • Je ontvangt 200% tot max € 100 BetFIRST stortingsbonus.
  • Bet vervolgens 3x je storting + bonusbedrag binnen 30 dagen.
  • De minimale notering van de weddenschap dient minstens 1.40 te zijn.
  • Daarna kan je je bonusgeld laten uitbetalen op je account.

 

Combo betfirst boost © BetFIRST

 

Win 50% extra met de Combo Boost!

Zowel Belgen als Nederlanders kunnen genieten van de Bonus BetFIRST 200% tot € 100. Ben je een nieuwe speler dan kan je hiervan profiteren en Nederlanders kunnen zelf wedden met iDeal bij deze bookie. De promotie BetFIRST Combo Boost is geldig voor alle spelers bij BetFIRST. Bij het selecteren van verschillende wedstrijden voor aanvang van het evenement, kan je dus een extra winst krijgen. Zodra je minstens 4 selecties hebt, krijg je al 5% extra winst. Wil je de maximale winst, dan dien je minstens 15 selecties aanvinken. Combi sportweddenschappen kunnen bestaan uit een selectie van voetbal, tennis, basketbal, honkbal en hockey. Wat wel belangrijk is om te melden, is dat elke selectie een minimumnotering dient te hebben van 1.25.

 

betfirst combo boost percentage
© BetFIRST

 

Voorbeschouwing Jupiler League

Jong Ajax voert de stand aan in de Jupiler League na de 1-0 winst NEC afgelopen maandag. Fortuna Sittard volgt op 1 punt van de Ajacieden en heeft er 2 voor op NEC. Met nog 2 speeldagen voor de boeg kan de competitie deze speeldag in een beslissende plooi vallen. De voorlaatste speeldag wordt vrijdag 20 april afgewerkt. Jong Ajax verdedigt zijn koppositie op bezoek bij Volendam. Wint Jong Ajax dan levert dit een odd van 1.76 op. Tweede in de stand Fortuna gaat op bezoek bij Jong Utrecht, nummer laatst. Winst voor Fortuna levert een odd op van 1.37. NEC Nijmegem ontvangt thuis Jong AZ Alkmaar en winst voor NEC heeft een odd van 1.16. We verwachten niet dat deze drie ploegen met punten zullen morsen, dus als je zelf nog een wedstrijd toevoegt, dan maak je al kans op extra winst bij BetFIRST dankzij de combo boost.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Betting Standard Anderlecht: € 5 ligt voor je klaar.
volgend artikel
Wed zonder zorgen op winst voor Tottenham: € 10 Free!