weddenbonus nieuws

Goede wed bonussen voor 2015

Het nieuwe jaar is alweer ruim een week onderweg, dus het wordt tijd om eens te kijken of er nog wat veranderd is in de wereld van het wedden op sport. De bonussen die we vorig jaar hadden zijn allemaal nog steeds beschikbaar, op een paar na die we helaas moesten verwijderen. We hebben ook een nieuw aanbod voor een bonus zonder dat je hoeft te storten bij bookmaker BetFirst. Wat ons betreft is dat een hele geode bonus om het nieuwe jaar mee te beginnen.

 

 Circus bonus promotie

© by Circus.be


BetFirst bonus zonder storten

De BetFirst bonus is een bonus van 5 euro die je gratis krijgt direct bij je registratie. Je hoeft voor deze bonus dus niet eerst te storten en je kan hem meteen inzetten op een wedstrijd naar keuze. Volgend weekend spelen Ajax en Feyenoord tegen elkaar in de klassieker. De vorige keer won Ajax uit tegen Feyenoord, wat verwacht jij dat het dit keer wordt? Check de rond speel voorwaarden en de bonus code van deze no deposit bonus van BetFirst.

Onze top 5 wed bonussen

Ik wil je ook even wijzen op onze top 5 wedbonussen die we ook op de homepage hebben staan. Deze bonussen zijn de beste die we hebben, maar we proberen ook om wat verschillende bonussen dara neer te zetten. Zo is de Ladbrokes bonus een gratis weddenschap ter waarde van je eerste inzet, de BetWorld bonus krijg je over de loop van een paar stortingen en bij de Circus bonus krijg je een hoge bonus van 250 euro waarbij je alleen de bonus hoeft rond te spelen, je storting is dus vrij van voorwaarden.

Veel meer wed bonussen in 2015

Wij gaan aan de slag om voor 2015 weer een hoop nieuwe bonussen op de site te zetten. We gaan ook werken aan exclusieve bonussen die je alleen hier bij weddenbonus.com kan krijgen. Dit zullen speciale aanbiedingen zijn die je nergens anders kan vinden dan bij ons. Hou de site dus in de gaten en kom regelmatig kijken of we nog een nieuwe bonus voor je hebben.

Over de auteur

vorig artikel
Gratis gokken als Kerstgeschenk
volgend artikel
5 euro gratis weddenschap als jouw speler scoort