16:39 uur

Globet Bonus van 60 Euro pakken

Dit online wedkantoor, die als sinds 1995 online is te vinden, is een sportbookmaker die zijn sporen inmiddels ruim heeft verdiend. Globet heeft werkelijk geen enkele sport waar niet op gewed kan worden. Van American football tot snooker, Globet is van alle markten thuis. De site is in verschillende talen te bezoeken, de Nederlandse taal ontbreekt echter vooralsnog. Ook speluitleg en klantenservice zijn duidelijk te vinden op de site van www.globet.com.

 

Voor nieuwe klanten heeft Globet een bonus van maximaal € 60 gecreëerd. Het gaat daarbij om een verdubbeling van de eerste storting oftwel een eerste stortingsbonus. Om de € 60 op te strijken is een gelijke eerste storting vereist. De voorwaarden om deze te kunnen innen zijn als volgt: Na het openen van een gratis account op Globet dient er een eerste storting te worden gedaan met als minimum € 10 en als maximum storting € 60. Dit bedrag is afgeleid van de pond, in ponden is het een maximum van £ 50. Met dit bedrag wordt een gecombineerde weddenschap afgesloten, van ten minste drie weddenschappen, tegen een quotering van 2,00. Hiermee verkrijgt de speler de bonus van Globet. Om deze vervolgens uit te kunnen laten keren dient er met zowel het bonus bedrag als het eerste stortingsbedrag vijf maal een gecombineerde weddenschap aangegaan te worden. Ook dit dienen gecombineerde weddenschappen te zijn van ten minste drie weddenschappen tegen opnieuw een quotering van 2,00. Wanneer hier aan voldaan is verkrijgt de speler zijn bonus bedrag en is deze vrij uitkeerbaar.

 

Hoewel het bonusbedrag als redelijk goed valt aan te merken zitten er aan de verkrijging redelijk wat voorwaarden. Wellicht is dat nog niet eens het aantal maal dat zowel het stortingsbedrag als het bonusbedrag zal moeten worden rondgespeeld, maar zeker de eis van de gecombineerde weddenschappen tegen allen een quotering van ten minste 2,00 zal een obstakel kunnen vormen. Hierdoor zal de winst aanzienlijk op kunnen lopen, maar daarmee groeit het risico uiteraard ook. Klick hier voor meer informatie over de nieuwe Globet wedden bonus.

Claim de bonus! Meer informatie