weddenbonus nieuws

Wie zijn de favorieten van de Giro Italia 2021?

Op 8 mei begint de 104e editie van de Giro d ’Italia. We bespreken hier wie de favorieten zijn voor de roze trui en wat we kunnen verwachten van deze geweldige meerdaagse koers.

 

Wie gaan er voor roze?

Van Turijn wordt er in drie weken naar Milaan gereden. Met een tijdrit als eerste rit, slotrit en een aantal loodzware aankomsten bergop, verwachten we een sensationele Giro in 2021. De vorige editie van de Giro werd gereden in oktober vorig jaar en is dus nog niet zo heel lang geleden. Toen was Tao Geoghegan Hart de winnaar terwijl Arnaud Demare en Filippo Ganna beiden vier etappes wonnen. Aan de start van de vorige La Corsa Rosa waren Yates en Adams de favorieten maar vielen al vroeg uit. Wie doen er mee deze editie, laten we daar eerst eens kijken voor we gaan kijken naar de favorieten bij de betting sites.

 

We zien dit jaar een groot aantal namen terug. Bauke Mollema, Egan Bernal, Thomas de Gendt en Remco Evenepoel doen mee maar ook Caleb Ewan, Simon Yates en Vicenzo Nibali zijn van de partij. Bij Jumbo-Visma zien we George Bennett en Dylan Groenewegen terug terwijl Evenepoel het samen met Joao Almeida moet gaan doen. Onze verwachting is dat Yates met Egan Bernal en wellicht Remco Evenepoel of Mikel Landa om de top drie gaan strijden. We zullen onze favorieten hieronder voor je neerzetten. Daarna zullen we de odds voor de Giro d’Italia 2021 favorieten van de beste bookmakers er bij pakken.

 

Deze renners tippen wij voor het podium

We baseren onze favorieten op de prestaties van dit seizoen en de laatste rondes. Zo werd Aleksandr Vlasov tweede achter Max Schachman in Parijs – Nice. De rest van het seizoen nog niet om over naar huis te schrijven terwijl het in de Ronde van de Alpen al beter ging. Daar was Yates echter in topvorm. Simon Yates pakte een top tien plek in de Tirreno Adriatico terwijl hij ook bij de beste tien hoorde in de Ronde van Catalonië. In de Ronde van het Baskenland was Bilbao de beste. Wij willen echter Remco Evenepoel tippen. Met pas 21 lentes jong werd Evenepoel al Europees kampioen tijdrijen en won hij de Clasica San Sebastian ook al. Zijn Evenepoel, Yates en Bernal ook favoriet bij de weddenbonus bookmakers voor een plek bij de top drie? We gaan het hieronder bekijken.

 

giro d'talia odds wedden favorieten odds

 

© Bingoal

 

 

De odds bij de bookmakers

Bij de bookmakers, en dan met name Bingoal zien we dat Egan Bernal favoriet is. Toch liggen de verschillen binnen de top drie niet al te ver uit elkaar. Simon Yates stata op de tweede plek genoteerd met 4.50 voor de roze trui. De nummer drie bij Bingoal is Remco Evenepoel met 4.75. Na deze drie topfavorieten lopen de odds hard omhoog. Emanuel Buchman staat op de vierde plek met al 15 keer je inzet. Je kunt met deze odds wedden via de knop hieronder maar ook heb je natuurlijk de mogelijkheid om onze Bingoal ervaringen te lezen.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Gaat Arsenal of Villareal naar de Europa League finale?
volgend artikel
Genk – Anderlecht: de spanning is terug in de play-offs