weddenbonus nieuws

Giro 2018: Tips, Odds en € 130 Exclusieve Bonus!

Opgelet: 1xBet is niet meer beschikbaar voor Nederlandse klanten. Kies voor een legale bookmaker Nederland.

Van 4 tot 27 mei wordt de Ronde van Italië verreden. Afgelopen jaar ging Dumoulin met het roze aan de haal en ook dit jaar belooft het weer een spannende strijd te worden. Wedden op de Giro is ook erg spannend en graag geven wij je hier meer informatie over. Bookmaker 1xBet is bij uitstek de beste bookmaker voor Nederlanders en Belgen voor wielren betting. Wij laten jou kennis maken met hen, hun bonus en een algemene Giro vooruitblik.

Krijg € 130 aan exclusieve bonus bij 1xBet aanmelding!

  • Klik op een van de 1xBet aanmeld buttons op onze site en schijf je erna in.
  • Gebruik bij het maken van je inschrijving onze 1xBet Promo Code 1x_3837.
  • Stort met bijv. iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafeCard.
  • Na je storting ontvang je 100% bonus tot max. € 130 in je bonus account.
  • Je hebt enerzijds echt geld account en anderzijds (gratis) bonus account geld.
  • Zet bonus account geld 5x in op 3(+) selectie combi bets met 3(+) 1.40(+) odds.
  • Erna nog bonusgeld over? 1xBet zet dan max. € 130 om naar je echt geld account.
  • Zet stortingsbedrag 1x in op 1.10(+) odd voordat je een uitbetaling aanvraagt.

1xBet Bonus Code © 1xBet

1xBet biedt ongekend veel wedden opties aan!

Bovenstaande bonus van 1xBet is zeer aantrekkelijk, omdat je echt geld onaangetast blijft en je dus risicovrij met bonusgeld kunt inzetten. Echter zelfs zonder bonus zou een aanmelding bij 1xBet de moeite waard zijn. Je kunt namelijk op meer dan 50 verschillende sporten wedden met honderden selecties per duel. Zo kun je bij wielrennen bijvoorbeeld inzetten op de winnaar, top 3, hoeveelheid verschil in tijd tussen nummer 1 en 2, heads up tussen 2 renners, welke land eindigt hoger etcetera. Tal van opties waarbij je ook nog eens met een van de hoogste quoteringen van de wedmarkt speelt. Het mag dan ook geen twijfel zijn dat 1xBet tot de Beste Bookmakers behoort voor al jouw weddenschappen!

Vooruitblik Giro d´Italia 2018

Vorig jaar wist Dumoulin de eerste Nederlander te worden die de Giro won. Dit jaar krijgt hij echter concurrentie van Chris Froome die na het winnen van de Tour en Vuelta nu ook de Giro wil winnen. Met acht aankomsten bergop en minder tijdrit kilometers dan normaal heeft Froome de ietwat betere papieren. Dumoulin is echter wel nog tweede favoriet. De Italiaan Aru, de Fransman Pinot en de Colombiaan Lopez complementeren de top 5 aan favorieten voor het eindklassement. De bekende namen als Quintana, Nibali, Kruijswijk en Mollema zijn dit jaar niet van de partij. Wel zien we de Nederlanders Oomen en Poels als knechten terug en Geesink als kanshebber voor dagzeges. De eerste 3 etappes worden in Israel verreden waarna de reis naar Italie verplaatst wordt. Het belooft een mooie ronde te worden die jij nog mooier kan maken met weddenschappen bij 1xBet. Meld je nu aan, zet in en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Benut € 5 Gratis voor jou EL Weddenschappen!
volgend artikel
Inzetten op Anderlecht Standard - > 0,5 goal @ 10.00!