bet365 nieuws

De odds bij Gerwyn Price – Dirk van Duijvenbode

Neerlands hoop in bange dagen lijkt momenteel Dirk van Duijvenbode te zijn. Maar hij neemt het op woensdag op tegen de grote favoriet Gerwyn Price. Wat zijn de kansen voor de Nederlander?

Gerwyn Price nog altijd de grote favoriet voor de titel

Gerwyn Price versloeg twee dagen geleden Kim Huybrechts. Hoewel Huybrechts niet te spreken was over de houding van de Welshman, ligt de Belg uit het toernooi en lijkt Price weer een stap dichter bij de titel. De kansen van Price zijn toegenomen nu Michael van Gerwen het toernooi heeft moeten verlaten. De outright odds bij het wedden op de PDC World Darts Championship voor Gerwyn Price staat op 3.60. Gerwyn Price is daarmee de hoogst geklasseerde darter. Op de tweede plek staat Jonny Clayton met vijf keer je inzet als hij het toernooi op zijn naam schrijft. 

Toch is Price niet onverslaanbaar. De Welshman verloor een maand geleden nog van Brendan Dolan in de Players Championship Finals. Brendan Dolan is geen onbekende, maar toch slechts de nummer 23 van de wereld. Tegen Huybrechts had Price het lastig. Hoe gaat het hem af tegen van Duijvenbode, de nummer 17 van de wereld?

Heeft van Duijvenbode een kans tegen Price?

Dirk van Duijvenbode kende een fenomenale comeback tegen Ross Smith. Met een 3-0 achterstand wist Van Duijvenbode alsnog met 4-3 te winnen. The Titan leek pas in zijn ritme te komen toen hij met 3-0 achter kwam. Dat leek al te laat maar door een mooi gemiddelde, 10 180’ers en het gooien van dubbels op de juiste momenten wist Van Duijvenbode te winnen. Als eerste speler behaalde hij de laatste 16 en mag hij nu tegen Price strijden voor de plek bij de laatste acht. Dirk van Duijvenbode heeft (nog) geen favorietenrol op dit toernooi maar dan kan met een verrassende zege tegen Gerwyn Price zomaar eens verandering in komen. Momenteel staan de outright odds voor winst van Van Duijvenbode bij Bet365 Nederland op 41.00. Hoeveel zijn de odds bij deze wedstrijd tussen Price en Van Duijvenbode? Dat bespreken we hieronder.

Beste odds bij Gerwyn Price vs Dirk van Duijvenbode
©Bet365 – 29/12/21 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De odds bij Gerwyn Price – Dirk van Duijvenbode

Van de beste bookmakers Nederland hebben we Bet365 uitgekozen om je van de odds te voorzien. Bij deze bookmaker zien we dat Gerwyn Price favoriet is. Dat komt niet als een verrassing aangezien Price ook de publieksfavoriet is om de eindzege te pakken. Bij Bet365 zien we dat een overwinning van Price je 1.25 oplevert en dat is een stuk minder dan een zege van Van Duijvenbode. Daar krijg je namelijk vier keer je inzet voor. Een 4-3 zege voor Price levert je zes 6.00 op en dat is zeker een interessante optie.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De beste odds bij Leicester City - Liverpool
volgend artikel
Manchester City en Arsenal spelen tegen elkaar op nieuwjaarsdag