weddenbonus nieuws

Play-Offs: Wed op Gent – Standard in de Jupiler Pro League

Een nieuwe Gent – Standard wacht er op ons in de Play-Offs van de Jupiler Pro League. Beide ploegen zijn met verschillende resultaten in de Play-Offs gestart. Gent ligt op de zesde en laatste plaats in PO1 en is met een nederlaag gestart. Echter liggen zij maar 1 punt achter op Antwerp en Anderlecht. Standard is dan weer met winst gestart en ligt op de derde plaats maar 1 punt achter op Club. We zijn nog maar net bezig met de Play-Offs, en er wachten in de volgende weken nog fantastische wedstrijden. Zoals bij bookmaker Circus. Bij de aanbieder van online sportweddenschappen zijn meer dan 135 verschillende weddenschappen beschikbaar.
 

Wed online op Gent tegen Standard met de odds van bookmaker Circus
© Circus

 

Wed mobiel op odds Gent – Standard bij Circus

De bookmaker biedt ook onder meer een fantastische app. En indien je fan bent van mobiele sportweddenschappen, wachten er zelfs € 5 op je. Indien je bij het aanmaken van je account bij de aanbieder je gsm-nummer achterlaat, dan ontvang je een bonus van € 5. En natuurlijk zijn ook de quoteringen via de Circus App beschikbaar. En die zijn ook bijzonder interessant voor Gent – Luik. Als favoriet brengt winst van Gent je een notering van 2.11. Voor Standard liggen de odds voor winst zelfs bij 3.23. Wordt het een gelijkspel, dan wacht er een quotering van 3.76. Wed bijvoorbeeld op de doelpuntenmakers. Hierbij is Kvilitaia met odds van 2.75 de favoriet, voor Yaremchuk, Emond en David met een notering van 2.80.
 

Circus bonus: pak € 250 voor je eerste storting

Een fantastische welkomstbonus wacht er op je voor je eerste storting bij Circus. Tot € 250 zijn er nu beschikbaar voor je bij de bookmaker. Volg gewoon onze link naar de homepage van Circus. Klik in het menu op registreren en maak je online weddenschappen account aan. Nu is het tijd voor je eerste storting via een van de beschikbare betaalmethodes. Belangrijk is dat het minimum bedrag van de storting € 10 is. Het percentage van de bonus ligt bij 100% van je eerste storting.
 

Hier nog een keer de meest belangrijke details:

  • Ga via onze link naar de site van de bookmaker
  • Registreer je online weddenschappen account
  • Plaats een eerste storting van minstens € 10

De Circus bonus moet binnen de 7 dagen 1 keer worden gespeeld tegen een minimale quotering van 1.50. Maak dus nu je account bij de bookmaker aan en stort een eerste keer. Tot € 200 stortingsbonus wachten er op je. Gok nu op Gent – Standard met meer dan 130 verschillende beschikbare weddenschappen bij Circus online!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Gok op Liverpool tegen Tottenham en pak € 100 bonus
volgend artikel
PSV - Zwolle: Eindhoven verder aan de leiding van de Eredivisie?