weddenbonus nieuws

Wedden op Gent tegen Standard op woensdag

Gent heeft nog een kleine kans om eerste te worden in de play-offs om de Europa League. De laatste wedstrijd is die tegen Mechelen maar eerst staat woensdag Standard nog op het programma.

 

 

Gent houdt hoop op de eerste plek

De achterstand op Mechelen is twee punten. dat gat is op zich nog wel in te halen maar dan mag Gent geen enkele fout meer maken. De laatste twee wedstrijden wist Gent vrij overtuigend te winnen. Met name tegen tien man van Oostende had Gent geen enkel probleem. De vorige wedstrijd tegen Standard ging het echter wel mis. Standard was met 2-1 te sterk in eigen huis. Omdat ook de eerste wedstrijd tegen Genk al gelijk werd gesteld, kunnen we er wel van uit gaan dat Gent nog twee lastige wedstrijd voor de boeg heeft. KAA Gent heeft geen blessures maar moet er wel rekening mee houden dat Roman Bezus, Yaremchuk en Alessio Castro-Montes op scherp staan met vier gele kaarten. Een gele prent op zondag betekent dat ze de slotwedstrijd tegen Mechelen thuis moeten kijken. Op vier april verloor Gent ook al van Standard. Nu staat er een hoop op het spel en heeft Standard al twee keer op rij verloren terwijl Gent juist twee keer won. Wat de bookmakers Belgie verwachten zie je zo.

 

Standard lijkt de strijd te hebben opgegeven

Met nog twee wedstrijden te gaan is het verschil met koploper Mechelen al zes punten. Standard verloor drie van de vier wedstrijden. Enkel de match tegen Gent werd gewonnen. Dat geeft niet veel hoop voor het vervolg. De eerste plek kan wel uit het hoofd worden gezet. Het lijkt eigenlijk wel of Standard de 6-2 nederlaag tegen Oostende nooit meer te boven is gekomen. Of het door het missen van Merveille Bokadi komt of een andere reden heeft kunnen we niet met zekerheid zeggen. Wat we wel weten is dat dit een seizoen is om snel te vergeten. Los van een aantal individuele wedstrijden waarin Standard wel het niveau wist te behalen is het huilen met de pet op in Luik. Nog twee wedstrijden te gaan, gaat de gifbeker helemaal leeg of valt er nog wat te vieren. We pakken de odds er gelijk bij om te kijken wat de verwachtingen zijn van de sport bonus bookies.

 

wedden op Gent tegen Standard 19-05-2021

 

© Bingoal

 

 

 

De favoriet bij de bookmakers

Van de beste bookmakers hebben we Bingoal uitgezocht en hier zien we dat AA Gent de favoriet is voor deze wedstrijd. Je krijgt voor wedden op Gent 1.54 terwijl je voor Standard Luik 5.40 krijgt. Een flink verschil maar dat hadden we wel zien aankomen. Voor een gelijkspel krijg je bij deze bookmaker 4.60. Je kunt direct de odds pakken via de link onder dit artikel maar we nodigen je ook uit om onze Bingoal review eens door te lezen.

 

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Atalanta tegen AC Milan om de tweede plek in de Serie A
volgend artikel
Wint Genk van Antwerp donderdag?