weddenbonus nieuws

Gent ontvangt Slovan Liberec in de Europa League

Hoewel Gent al uitgeschakeld is in de Europa League zijn er nog steeds twee wedstrijden te spelen. De eerste is op donderdag tegen Slovan Liberec dat nog kans heeft door te gaan naar de play-offs

 

Gent nog zonder punt

Het zal toch niet gebeuren dat Genk op nul punten blijft staan na zes Europa League wedstrijden? Als ze toch nog zonder schaamte het Europa League seizoen willen afsluiten zou er minimaal toch nog een keer gewonnen moeten worden, of in ieder geval een punt gepakt moeten worden. Gent wist in vier wedstrijden slechts twee keer te scoren maar kreeg er wel negen om de oren. Dat is een beter gemiddelde dan de tegenstander Liberec die er ook twee scoorde maar twaalf tegendoelpunten te verduren kreeg. Het enige verschil is dat Liberec wel al drie punten wist te pakken en Gent dus nog niet. Liberec won de eerste wedstrijd in de groep al tegen Gent en zal nu voor de tweede overwinning gaan in de groep tegen dezelfde tegenstander.

 

Ook in de competitie gaat het niet zo goed met Gent, ze staan elfde en verloren dit weekend nog met 0-3 van Zulte Waregem. Het lijkt ons dan ook niet dat Gent veel kans krijgt bij de bookmakers België. We pakken zo de odds van Ladbrokes erbij om te zien hoeveel wedden op Gent nu eigenlijk waard is.

 

Slovan Liberec heeft nog een kans

Met drie punten en nog twee wedstrijden te spelen mag Slovan hopen op een klein wondertje. Winnen van Gent en vervolgens hopen op een stunt in de laatste wedstrijd Rode Ster zou ze op de tweede plek kunnen laten eindigen. Dan moet Slovan wel nog hopen dat Hoffenheim nog wint van rode Ster vanavond. Wat er ook gebeurt in Belgrado, Liberec moet gewoon winnen om de beste papieren te houden. Hoffenheim heeft elke wedstrijd al gewonnen en is al geplaatst. Als Liberec punten laat liggen in Gent wordt het knap lastig. We gaan kijken wat ze bij Ladbrokes verwachten van de wedstrijd tussen Gent en Slovan Liberec.

Omdat Ladbrokes een Belgische bookmaker is, kun je hier als Nederlander niet terecht. Mocht je toch op deze wedstrijd willen wedden, kijk je gewoon even in ons bookmaker bonus overzicht om een Nederlandse bookie uit te kiezen die je ook gelijk een welkomstbonus geeft!

 

 wedden met goede odds op Gent tegen Slovan Liberec

© Ladbrokes

 

 

De Ladbrokes odds bij Gent – Slovan Liberec

Ondanks de toch wel vrij dramatische vorm van Gent zijn ze bij Ladbrokes toch vrij positief over een overwinning van Gent. Gent is zelfs favoriet met 1.57 voor de overwinning. Slovan Liberec staat op vijf keer je inleg en dat is vrij hoog voor een club die echt moet winnen en dus al van Gent gewonnen heeft de eerste wedstrijd. Een gelijkspel staat op 4.50, het zijn wat ons betreft verrassende odds maar dat betekent natuurlijk ook dat je verrassend goed kunt winnen. Hoe de uitslag ook zal worden, we wensen je veel wedplezier en een fijne match!

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Granada – PSV Europa League
volgend artikel
Wint Brugge de laatste wedstrijd tegen Lazio?